Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor.Obiectivele acestei carti sunt acelea de a sugera alternative viabile la alimentatia traditionala, de a oferi informatii corecte referitoare la modul in care boala celiaca ne afecteaza organismul si de a prezenta cateva trucuri despre cum sa preve...
Editura
DIDACTICA PUBLISHING HOUSE
Natural, cu ingrediente de sezon: 85 de retete gustoase si o nesfarsita creativitate si fantezie se aduna intr-o dieta sanatoasa, echilibrata, in care cantitatea de grasime este redusa fara a sacrifica gustul.Scopul acestei carti este de a gasi balanta potrivita intre sanatate si fericire, asigurand toate informatiile relevante pentru a ne ajuta sa alegem o viata si o cultura alimentara care sunt cele mai potrivite pentru nevoile noastre specifice si care ne pot face fericiti fara a ne dauna fiz...
Editura