Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
- Retete naturiste inedite din traditia gastronomica romaneasca
- Retete culinare pentru oameni sanatosi
- Idei de eliminare a unor practici culinare daunatoare
Dedic aceasta carte celor care lupta pentru sanatate si memoriei mentorului meu, Valeriu Popa, un remarcabil terapeut.
Profesionistii din bransa vor gasi in aceasta colectie o modalitate de informare permanenta adusa la zi si adaptata materiilor prime si ingredientelor procurabile din comert.
“ Am început aceasta lu...
Editura
TEHNICA
Prinos de multumire catre o institutie a bucatelor spiritului care a stiut mereu sa vada in ,, Painea noastra cea de toate zilele" intruchiparea unor virtuti ale delicatetei feminine.
- O bucatarie plina de imaginatie si fantezie!...
- Peste 2500 de retete culinare din intreaga lume!...
- Un ghid util... si pe gustul tuturor!
Bucataria internationala este o lucrare originala, ampla, bine sistematizata dupa cele trei feluri de mâncare care alcatuiesc un meniu pâna ...
Editura
TEHNICA
"Am ?nceput aceasta lucrare cu o sinteza naturista, care cuprinde sfaturi referitoare la ?ce, cum si c?nd? sa m?ncam c?t mai sanatos, adresate tuturor categoriilor de oameni : celor bolnavi, convalescentilor sau celor sanatosi, care vor evita ?n viitor ?mbolnavirea. De-a lungul timpului, am trimis si am solicitat retete apropiate de traditia gastronomica rom?neasca si am cules retete autohtone deosebite, traditionale, initial ?n folosul propriei familii, apoi ?n ideea publicarii lor. O parte d...
Editura
TEHNICA
Aceasta este a-V-a ediţie a celei mai complete şi explicite cărţi de bucate publicată în ţara noastră. Conţine: Aperitive calde şi reci. Preparate din ouă. Sosuri. Supe şi ciorbe. Legume şi preparate din legume. Preparate din carne. Fripturi. Preparate din peşte. Găluşte, papanaşi, crochete. Zaharicale. Budinci. Prăjituri. Ciocolată şi bomboane. Şerbet. Fursecuri, biscuiţi. Creme. Îngheţate. Băuturi. Conservarea ouălor, a fructelor şi a legumelor. Procedeel...
Editura
TEHNICA
Lucrarea cuprinde , �n cea mai mare parte, reţete culinare experimentate de autoare, pornind de la cele mai simple şi ieftine, şi cuprinz�nd o gamă diversă, la �ndem�na unui cerc mai larg de cititoare. Datorită varietăţii sale şi a felului �n care sunt tratate reţetele, lucrarea este utilă tuturor gospodinelor de la oraşe şi sate . �n lucrare sunt prezentate materialele necesare, modul de pregătire şi preparare a reţetelor de tot felul, �ncep�nd cu aperitive, sa...
Editura