Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
A scrie o carte despre bucataria araba nu este poate nici o provocare si nici un act de curaj. "Retetele lumii arabe", inevitabil cu un anume specific, sunt, totusi, dintre cele mai frecvent intalnite in bucataria europeana, blagoslovita cu aceleasi ingrediente si mirodenii.Autorul spera ca toate popoarele Lumii Arabe vor reusi sa gaseasca drumul spre inima dumneavoastra, chiar si pe aceasta cale, cea culinara.Excelentele relatii diplomatice ale Romaniei cu lumea araba au permis autorului aceste...
Editura
ANDREAS
Prezenta culegere de retete se adreseaza in primul rand celor care sunt surprinsi, total nepregatiti, de musafiri nepoftiti sau doar celor aflati in criza de timp, pentru a lua o masa usoara, fara a fi neaparat saracacioasa, cu o simpla felie de pâine unsa cu marmelada ori o felie de sunca (slanina) introdusa în chifla.Format: 13x20 cmNr. pagini: 160Legatoria: brosata
Editura
ANDREAS
Din cuprins: Traditii si obiceiuri de Sarbatori; Taierea porcului; Meniuri pentru masa de Revelion; Preparate din carne de porc; Meniuri din carne de pasare; Salate si sosuri; Retete cu peste; Preparate din vanat; Dulciuri si bauturi Printre retetele incluse veti regasi si: caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer...
Editura