Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
O fi primavara un anotimp “zgarcit” in legume si fructe tocmai culese din gradina, dar toata explozia naturii ne indeamna parca mai mult ca oricand sa adunam in farfurii cat mai multe „verzituri” – morcovi si cartofi noi, ridichi, mazare, verdeturi de toate felurile, pana si frunze de sfecla, abia le asteptam si vrem sa profitam de ele la maximum. Iata 74 retete printre care veti gasi multe idei atat pentru zilele de post, pentru dietele ovo-lacto-vegetariene, cat s...
Editura
HOUSE OF GUIDES
...briose cu fructe, chec marmorat, cremsnit rapid cu fructe, fursecuri cu stafide, tarte cu mere, inghetata de kiwi, "tiramisu" cu zmeura... Iata doar cateva dintre zecile de retete pe care le puteti prepara in mare viteza.
Incepe la televizor un film pe care doriti sa-l vedeti, dar aveti si pofta de cava dulce? Nimic mai simplu!
Luati cartea Deserturi rapide, alegeti reteta si... In pauza publicitara de duap generic cantariti ingredientele si porniti cuptorul...
La urmatoare...
Editura
HOUSE OF GUIDES
Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele „sticle cu vierme“ chiar este tequila? Ce inseamna, de fapt, bere pilsner? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? In Mesopotamia se bea bere? Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi retete? Exista doar vin de Porto rosu? Ce este Sherry? Ce bautura fina, celebra, a fost inventata special pentru Legiunea Franceza, caci altfel soldatii nu-si luau doza zilnica de chinina? Cum se prepara Sangria si este sau nu o idee buna ...
Editura