Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Preparate culinare din carne premium - Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete
-15%
In paginile acestei carti au fost adunate aproape 150 de retete din carne de vanat cu pene, dar care pot fi utilizate si pentru prepararea carnii de prepelite crescute in gospodarie, fazani, pauni, struti, etc.De ce "carne premium"?- Provine de la pasari crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.- Carne rosie, frageda, gustoasa.- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.- Continut crescut de fier si proteine.- Recomandat si per...
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 11,00 Lei  9,35 LeiAdauga in cos
In Stoc
Preparate culinare din carne premium - Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete
-15%
De ce "carne premium"?- Provine de la animale crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.- Carne rosie, frageda, gustoasa.- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.- Continut crescut de fier si proteine.- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.Anu aparitiei : 2017Nr. de pagini : 96
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 11,00 Lei  9,35 LeiAdauga in cos
In Stoc
Preparate fara foc - Alimentatia Raw Vegan. Legume, fructe, seminte, miere, supe, salate, dulciuri, sucuri - Peste 150 de retete
-15%
Lucrarea de fata doreste sa vina in ajutorul acelora care doresc un nou stil de viata, incearca o detoxifiere naturala a organismului, o schimbare a dietei, minimizarea cantitatilor de carne, sau trebuie sa tina o dieta stricta pentru diferite afectiuni.Va prezentam in urmatoarele pagini atat retete raw-crude - preparate numai fara foc, dar si retete vegane.Retetele prezentate sunt testate, completate si nu sunt altceva decat informatii despre modelul de preparare. Initial focul a fost folosit p...
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 14,00 Lei  11,90 LeiAdauga in cos
In Stoc
Dulciuri fara zahar. Prajituri, gemuri, dulceturi, inghetate, compoturi, torturi - peste 80 de retete (Sanatos... si gustos)
-15%
Bomboanele, prajiturile, torturile sunt tot mai prezente in vietile noastre de cand ne nastem si pana murim.Cati nu au incercat macar o data in viata sa tina o cura de slabire? De fiecare data aceeasi problema: renuntarea la zahar.De ce.. fara zahar?- Multe afectiuni au la baza consumul exagerat de zahar- Exista foarte multi inlocuitori naturali - sanatosi- Nu trebuie sa renuntam la dulciuri; sa le preparam acasa cu inlocuitori dupa retetele din cartea noastra- Pentru cei care doresc sau trebuie...
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 15,00 Lei  12,75 LeiAdauga in cos
In Stoc
Preparate cu paste fainoase. Spaghete, macaroane, paste scurte, lasagna, tortellini, raviolli - peste 160 de retete
-15%
De ce.. paste fainoase? - Pot fi preparate in orice gospodarie, din faina, lapte, branza, oua, etc.- Gustoase, deosebit de satioase, necesita un timp foarte scurt de gatit.- Sunt perfecte pentru copii putand fi oferite sub forma de: spirale, melci, fundite, animalute.- Stau la baza alimentatiei celor suferinzi, in covalescenta.Anu aparitiei : 2017Nr. de pagini : 96
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 12,00 Lei  10,20 LeiAdauga in cos
In Stoc
Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii. Editia a II-a
-30%
Aplica regula YUMMY in bucatarie! Cu ajutorul cartii „300 de retete pentru bebelusi si copii” vom fi mereu pregatiti sa preparam mese delicioase si hranitoare pentru cei mici. Majoritatea obiceiurilor sanatoase de alimentatie se formeaza pana la varsta de 5 ani. Hrana copilului trebuie sa fie diferita de cea a unui adult, atat in privinta substantelor nutritive pe care le contine, cat si in privinta modului de preparare. Copiii au nevoie de cantitati mari de substante nutritive es...
Editura 

SIAN BOOKS

PRP: 59,90 Lei  41,93 LeiAdauga in cos
In Stoc
Carnea uscata
-25%
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Sa incepem cu teoriile de baza, alegerea carnii, sararea si uscarea. Sa mergem mai departe si sa vedem cum putem marina si usca in mod optim diferitele bucati de carne. Sa punem impreuna un numar impresionant...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  18,75 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti - editie rascroita
-10%
Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este comentariul. „A gati e a scrie. Nmici o senzatie nu e deplina, daca nu devine cuvant. Voluptatea de a povesti o mancare si de a construi, in jurul paharului, zglobii piruete lirice justifica si amplifica placerile casei. Neobisnuita este investitia de efort, de salahorie, la care consimte R.A.R. pen...
Editura 

PAIDEIA (FD)

PRP: 162,00 Lei  145,80 LeiAdauga in cos
In Stoc
Dragobete in retete
-15%
Pe data de 24 februarie, in aceeasi zi in care crestinii ortodocsi sarbatoresc Aflarea Capului Sfantului Ioan Botezatorul, se sarbatoreste si Dragobetele , simbolul iubirii, dar si al tineretii si revigorarii naturii. In satele din Romania, de Dragobete se obisnuia ca fetele si baietii sa se imbrace in haine de sarbatoare si sa porneasca in grupuri catre lunci si paduri, in cautarea primelor flori de primavara. In aceasta zi, fetele culeg ghiocei , viorele si tamaioase pe care le pun apoi la ico...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 17,00 Lei  14,45 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate foarte romanesti - Radu Anton Roman (Format 95 x 205 mm)
-15%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e i...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 42,00 Lei  35,70 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate foarte romanesti
-15%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o ta...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 30,00 Lei  25,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate de post - Radu Anton Roman
-15%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o ta...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 35,00 Lei  29,75 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti - Toate retetele in editie jubiliara
-10%
Volumul este redactat in Editie Jubiliara si contine admirabile reproduceri dupa picturi originale. Gabriel Liiceanu, experimentand febril intre exotic si patriarhal, amestec periculos si suculent de senzatii fruste si surprize inclasabile, Bejing, Paris si Caracal conciliate spectaculos, cu panasul de rigoare. Mihai Oroveanu, elaborat, dictatorial si gingas, atent la ornamentica. La semitonuri si sub-gusturi, fara sa neglijeze, la momentul oportun, percutia proteinei radicale. Mircea Dinescu, i...
Editura 

PAIDEIA (FD)

PRP: 300,00 Lei  270,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Burgeri - 50 de retete usoare (Cinzia Trenchi)
-30%
Alege sa mananci sanatos!Uita ideile preconcepute! Sa prepari singur un burger este o provocare!Fii convins ca este sanatos si chiar mai gustos decat cel de la fast-food. De la cel traditional cu carne de vita, la burgerul cu pui, la cel cu peste sau cel vegetarian, printre cele 50 de retete propuse... oricine poate gasi ceva pe plac.An aparitie: 2015Pagini: 128Marimi: 220 x 180Tip coperta: Cartonata
PRP: 69,00 Lei  48,30 LeiAdauga in cos
In Stoc
Jurnalul meu special - Retele preferate de mine adunate
-18%
E destul de greu sa gasesti de fiecare data reteta preferata.Dar odata gasita, nu merita pierduta, ci trecuta in jurnal.IN ACEST JURNAL.Si odata completat, devine cel mai delicios jurnal scris vreodata!Te invitam sa lasi mostenire generatiilor urmatoare acele retete care nu merita sa fie uitate.Cu toate ca exista o multime de carti de bucate, una singura va fi cu adevarat speciala: cea scrisa de mana ta.Nr. de pagini : 128Anul aparitiei : 2016...
Editura 

AQUILA

PRP: 26,90 Lei  22,06 LeiAdauga in cos
In Stoc
Fara gluten. Retete gourmet - Maurizio Cusani
-30%
Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor.Obiectivele acestei carti sunt acelea de a sugera alternative viabile la alimentatia traditionala, de a oferi informatii corecte referitoare la modul in care boala celiaca ne afecteaza organismul si de a prezenta cateva trucuri despre cum sa preve...
PRP: 69,00 Lei  48,30 LeiAdauga in cos
In Stoc
In bucataria lui Joseph - Joseph Hadad
-35%
Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor. E o parte din viata lui. Cititorii care vor avea curiozitatea sa ia in maini volumul In bucataria lui Joseph vor descoperi savoarea si rafinamentul din fiecare dintre ingredientele pe care Chef Hadad le combina intr-u...
Editura 

RAO

PRP: 98,00 Lei  63,70 LeiAdauga in cos
In Stoc
Florin Dumitrescu, Gateste cu mine - Retete de acasa
De aceasta data nu sunt in postura de jurat, mentor sau autoritate in domeniul culinar. Azi, aici, sunt doar un gurmand, iar dragostea mea pentru mancare este mai presus de pasiunea de a gati.Pentru ca, inainte de a fi bucatar, am fost copil, fiu si nepot, iar amintirile, trairile, gusturile cu care am intrat in contact in acea perioada m-au format ca adult.Inainte de a fi bucatar sunt prieten, iubit, coleg, iar relatiile interumane m-au facut sa inteleg cat de importanti sunt cei din jur in evo...
49,99 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cartea vinurilor - Schimba-ti felul in care gandesti despre vin! (Cu un capitol scris special pentru editia in limba romana)
-20%
Matthew Jukes este autorul celui mai bine vandut ghid de vinuri din Marea Britanie, The Wine List. Opt milioane de oameni ii citesc saptamanal rubrica din Daily Mail.Comerciantii de vinuri l-au votat drept cel mai important scriitor tematic, iar Sunday Telegraph il numeste Vocea vinului.Fie ca esti incepator, fie ca esti expert intr-ale vinurilor, Matthew Jukes iti va schimba modul in care bei vinul.Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, p...
Editura 

PARALELA 45

PRP: 25,00 Lei  20,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Ciocolata - 50 de retete simple
-30%
50 de retete simple de preparare a ciocolatei si produselor din ciocolata oferite de Academia Barilla, retete expuse de Chef Mario Grazia Ah, ciocolata! Neagra, cu lapte, alba... cu umplutura de vanilie sau cu extract de cafea; cu fructe uscate sau cu lichior; combinata cu capsune sau cu portocale...sigur nu exista ceva mai tentant, mai placut si mai reconfortabil! Aceasta carte va prezinta 50 de retete propuse de ACADEMIA BARILLA, ambasadorul gastronomiei italiene in intreaga lume! An apariti...
PRP: 64,00 Lei  44,80 LeiAdauga in cos
In Stoc