Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
Oranduirea materialului s-a facut in trei sectiuni: ,,Cronica gastronomica"; ,,Gastronomice"; ,,Din carnetul unui gastronom"; ,,Sfaturi practice pentru clientii restaurantelor" si ,,Insemnari pe servetel", respectandu-se ordinea cronologica in interiorul fiecarul capitol.Cerca-ma-voi in cronica pe careM-am invoit s-o scriu saptamanalPe langa sfatul profesionalSa pun ceva piper si-un pic de sare.Nu este cronicar, ci papagalCel ce repeta cu nerusinareProzaice retete culinareAsa cum le-a gasit in m...
Editura
AGORA
Gastronomice a aparut intr-o unica editie, in 1973!O carte cu... ceva piper si-un pic de sare... caci si bucataria e o arta, atunci cand bucatarul e artist.PastorelEditie ingrijita si repere biobibliografice de Valeria FilimonPrezentul volum reproduce textul integral al editiei: Al.O. Teodoreanu, Gastronomice, Editura Turism, Bucuresti, 1973.Textul a fost adaptat normelor ortografice in vigoare azi, aprobate de Academia RomanaAnul aparitiei: 2012Nr.pagini: 214...
Editura