Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
O carte de bucate incarcata de miresmele si aromele pamantului si de caldura soarelui.O cuprinzatoare selectie de retete emblematice pentru marea traditie gastronomica italiana si cele mai ispititoare contributii culinare regionale.Peste 250 de retete insotite de fotografii imbietoare si de o multime de sfaturi practice.
Editura
PRO EDITURA
Este prima carte ce combina principiile fundamentale ale designului de bucatarie si ale artei culinare.Hrana reprezinta energia vitala.Mancarea pe care o consumam trebuie aleasa in functie de energiile continuu schimbatoare din viata noastra si preparata intr-o bucatarie sanatoasa, armonioasa.Urmand principiile si retetele Feng Shui din aceasta carte, viata ta va fi mai buna si iti vei transforma stilul de a gati.Bucataria va deveni inima casei tale, iti va creste vitalitatea, iti va ingriji san...
Editura
PRO EDITURA
Sucul proaspat de ulei de masline, cu consistenta sa chimica ideala si fara alte extracte sau îmbunatatiri, a daruit sanatate si longevitate populatiei mediteraneene timp de secole de-a rândul. Acesti oameni îl folosesc în alimentatia lor zilnica. Valoarea sa hranitoare, chimica si biologica este esentiala pentru organismul uman, si de aceea uleiul de masline este inclus printre primele 10 cele mai sanatoase tipuri de mâncare.Cartea pe care o tineti acum în m&...
Editura
PRO EDITURA
PROPRIETATI ANTIOXIDANTE ALE PLANTELOR AROMATICE
Uleiurile vegetale aromate cu plante si condimente erau folosite pe scara larga în antichitate, dar nu avem cunostinta despre utilizarea lor în bucatarie. Stim, totusi, ca datorita proprietatilor lor naturale, uleiurile parfumate erau folosite la îngrijirea corpului. În uleiurile vegetale erau introduse plante medicinale pentru a le conferi proprietati curative, stiptice si antioxidante....
Editura
PRO EDITURA
O carte de bucate incarcata de miresmele si aromele pamantului si de caldura soarelui. O cuprinzatoare selectie de retete emblematice pentru marea traditie gastronomica italiana si cele mai ispititoare contributii culinare regionale. Mancaruri simple, sanatoase, usor de preparat, alternand cu sugestii dintre cele mai incitante si cateva surprize delicioase, toate acestea in cea mai buna traditie a bucatariei mediteraneene, care astazi a devenit sinonima cu un regim alimentar sanatos si echilibra...
Editura