Carti in categoria Gastronomie
Tip afisare:
Cuprinsul cartii - Preparate vegetariene si conserve din ciuperci:1. Alimentatia si sanatatea / 9Tipuri de nutritie / 9Despre consumul de carne / 11Avantajele consumului de alimente vegetale / 12Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14Ciupercile in alimentatie / 152. Retete culinare cu ciuperci / 21Aperitive - gustari / 21Salate / 40Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48Sosuri / 61Mancaruri / 643. Conserve din ciuperci / 13...
Editura
UNIVERSITARA
Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat in arta culinara. Acest fapt se datoreaza in primul rand, valorii nutritive deosebite care depinde in principal, de compozitia chimica complexa a lor.
Compozitia chimica difera de la o specie la alta, iar in cadrul aceleiasi specii depinde de stadiul de dezvoltare, de substratul nutritiv pe care se dezvolta, de partea carpoforului luata in consideratie (palarie, picior, lamele etc.), de factorii ecologici in perioada de c...
Editura
NOMINA LEX
Ciuperci cu sos de lamaie
Supa de zbarciogi
Carne cu ciuperci
Ciuperci pe friganele
Pui cu ciuperci
Ciuperci cu lapte prins
Crap cu ciuperci
Drob de ciuperci
Limba cu ciuperci
Pizza cu ciuperci
Zacusca cu ciuperci
Autor: DR. ING. IOANA TUDOR
Editura: LUCMAN
Anul aparitiei: 2004
Pagini continute: 208
Dimensiuni: 13/20
Editura