Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Colea, Nicolae Olexiuc
Tip afisare:
Retetele lui Colea. Carte de bucate (Nicolae Olexiuc Colea, maestru in arta culinara)
-25%
Cuprins Cuvant inainte 7 Sfaturi practice (Mici secrete culinare) 8 Aperitive (Gustari) 11 Sandvisuri .................................................. 11 Tartine ........................................................ 11 Paste pentru sandvisuri si tartine ................................ 12 Aperitive diverse ............................................. 14 Pateuri, saleuri si pogacele ...................................... 16 Aperitive din legume servite reci 19 Salate ..........................
Editura 

TEORA

PRP: 25,04 Lei  18,78 LeiAdauga in cos
In Stoc
Ghid culinar turistic
-50%
Ghid culinar turistic - Nicolae Olexiuc Olea. Ghid culinar turistic.
Editura 

TEORA (PROMO)

PRP: 14,44 Lei  7,22 LeiAdauga in cos
In Stoc
Preparate culinare reci
-25%
Prezentare: O viata in slujba gastronomieiAutorul acestei carti, Nicolae Olexiuc, pe care multi il cunosc sub numele de Colea, este un bucatar renumit, cu experienta indelungata in gastronomie. Si-a desfasurat activitatea in restaurante faimoase din Bucuresti: Capsa, Ath?n?e Palace si Gambrinus. La cei 87 de ani poate fi considerat decanul de varsta al bucatarilor din Romania. La aceasta varsta continua sa lucreze si sa scrie. Pentru meritele sale a fost distins cu numeroase premii, diplome si m...
Editura 

TEORA

PRP: 13,48 Lei  10,11 LeiAdauga in cos
In Stoc
Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?Preparate din carne? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefaţa Lucrarea ?Dulciuri si prajituri? a maestrului ?n arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate: salate si sosuri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?Salate si sosuri? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete pr...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Aperitive
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?APERITIVE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice ...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Aperitive
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?APERITIVE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice ...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Preparate din carne de pasare
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?PREPARATE DIN CARNE DE PASARE? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : Preparate din legume fara carne
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.PrefataLucrarea ''PREPARATE DIN LEGUME FARA CARNE'' a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice si simple. C...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - Carte de bucate : supe, ciorbe si borsuri
Prezentare: Despre autor Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania. Prefata Lucrarea ?SUPE, CIORBE SI BORSURI? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de re...
Editura 

TEORA

Retetele lui Colea - carte de bucate
Prezentare: In aceasta carte care se adreseaza gospodinelor, pe langa retetele de preparate culinare, ofera numeroase sfaturi practice de mare folos, mai ales tinerelor. In elaborarea si selectarea acestor retete si indrumari practice am tinut seama de adevarul binecunoscut ca bucataria este o arta, iar cel care o profeseaza - bucatar sau gospodina - este un artist. Studiind retetele, cititorii isi vor da seama ca majoritatea mancarurilor se prepara aproape la fel, deosebirea constand in schimba...
Editura 

TEORA