Descriere - Care pe Car(t)e Gap-Fill Evaluator, pachet cinci licente
Un test gap-fill (termen provenit din limba engleza) este un exercitiu in care cuvintele (sau literele, sau numere, daca este test matematic) sunt indepartate dintr-un text si inlocuite cu spatii. Cursantul trebuie sa umple fiecare spatiu cu cuvantul (sau litera, numar etc.) lipsa sau un unul adecvat.
Ca aplicatie conjugata editorului, exista "Care pe Car(t)e – Gap-Fill Evaluator”, mediu distractiv in care elevii nivelului primar rezolva testele gap-fill proiectate cu "Care pe Car(t)e Gap-Fill Test Editor”. Daca varianta clasica a testelor gap-fill presupune scrierea elementelor lipsa in spatii destinate, in cazul nostru cursantul trebuie sa aleaga dintr-o colectie de piese pe acelea care reprezinta raspunsuri corecte si sa le depuna pe locurile libere, acolo unde se potrivesc. Bazele de date realizate cu ajutorul editorului de teste gap-fill se salveaza intr-un format specific, pe care evaluatorul il recunoaste, il citeste si-i asimileaza continutul, apoi functioneaza independent, dar dupa criteriile si datele furnizate de testele salvate. Desigur, numarul de teste, tipurile si varietatea acestora, gradul de noutate, utilitatea didactica etc. sunt caracteristici care depind de imaginatia si pregatirea persoanelor care proiecteaza teste, a cadrelor didactice carora le revine imensa responsabilitate de a indruma primii pasi ai copiilor.
Pentru a facilita achizitionarea aplicatiei "Care pe Car(t)e – Gap-Fill Evaluator” pentru laboratoarele IT, producatorul ofera pachete de 5 (cinci) sau 10 (zece) licente la preturi promotionale.
Pachetul promotional prezentat in aceasta sectiune contine 5 (cinci) licente, ceea ce inseamna ca aplicatia poate fi instalata pe 5 (cinci) statii din laboratorul IT. Pretul pachetului este mai mic decat suma care s-ar cheltui pentru achizitionarea celor 5 licente separat. Daca laboratorul IT detine un numar mai mare de statii, clientul poate configura comanda numai din pachete promotionale de 5 (cinci) si/sau 10 (zece) licente. De exemplu, daca se doreste dotarea unui laborator IT cu 25 statii functionale, investind suma minima, trebuie sa se achizitioneze doua pachete de cate 10 (zece) licente si un pachet de 5 (cinci) licente.