Descriere - Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare
Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceputa in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt: Tratat de industrie alimentara: Probleme generale si Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu industria alimentara. In volumul Tratat de industrie alimentara: Tehnologii alimentare sunt abordate, intr-o forma concisa, tehnologiile specifice fiecarui sector al industriei alimentare, cum ar fi: tehnologia obtinerii unor derivate proteice de origine vegetala, aspecte ale exploatarii frigoriferelor, aspecte privind folosirea tehnicilor de membrana in industria alimentara, notiuni generale privind igiena in unitatile producatoare de bunuri alimentare etc.
Format: 16.5x23.5 / alb-negru / cartonata
Nr. pagini: 1152
Cartea "Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare ". face parte din
categoria carti >>
- a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Banu, Constantin si a fost publicata la Editura ASAB
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.