Descriere - Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X – XII si scolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie – patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie – patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Autori: A. Manailescu, G. Pantu
Anul publicarii: 2009
Cartea "Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Manailescu, A si a fost publicata la Editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.