Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu - Nitescu, Sanda

Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu

Editura HUMANITAS


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu

Am intrat in cartea Sandei Nitescu ca-ntr-un restaurant original, placut si intim.
Am citit din ea asa cum se manca in timpuri mai destinse, in tihna, cu pofta si bucurie. Am auzit si o muzica discreta in carte, franturi de conversatie, rasete la o masa cu scriitori. Mi-a lasat un gust bun... In restaurantele Sandei Nitescu ai timp sa privesti in jur, sa visezi, sa evoci vechi carciumioare, sa dansezi, sa-ti amintesti cum iti gatea mama in copilarie, sa asculti povesti despre oameni si mancaruri. Esti in cautarea gustului vietii, a atmosferei, a aromelor Bucurestiului gastronomic. Nu e de mirare ca ghidul devine literatura. Un fel de viata boema se contureaza pe neobservate, din miscari rapide, in paginile imbietoare.
Daca stati asta-seara acasa, cititi acest ghid ca pe o nuvela despre misterele locurilor de desfatare culinara din capitala, cu personaje clienti si chelneri. Daca iesiti sa mancati in oras, folositi-l ca pe o sursa de inspiratie de mare incredere. Orice varianta ati alege, sunteti scutiti de dezamagiri: si daca optati pentru literatura, deoarece paginile Sandei Nitescu (ti se topesc in gura), si daca optati pentru o cina in oras deoarece veti sti unde sa mergeti ca sa va cada bine (ca sa nu va cada greu) mancarea, decorul si pretul. In ambele cazuri, cea mai potrivita urare pe care v-o pot face este Pofta buna!

IOANA PARVULESCU

ISBN: 973-50-0704-5
Editia: 1
Data editiei: 2004
Grafica: Razvan Luscov
Redactor: Oana Barna
Format: 11.5*20 cm
Numarul de pagini: 168
Cartea "Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Gastronomie a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Nitescu, Sanda si a fost publicata la Editura HUMANITAS Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Sanda Nitescu

Cafe
PRP: 11,00 Lei  9,35 Lei

Referinte despre Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu

Sunt o gurmanda, o pofticioasa ce nu-si poate reprima instinctele. Simt nevoia sa gust din tot ce mi se pare apetisant auditiv si vizual. Pe astfel de considerente, am cumparat aceasta carte. Desi m-a mirat titlul, aveam sa descopar ca este un fel dintr-un meniu fusion (ce combina mancarurile europene cu cele asiatice). Steakul de ton rosu pare foarte imbietor, fasolea batuta, hmm, o privesc cu destula suspiciune !

Ghidul insolit al Sandei Nitescu cuprinde 33 restaurante, carora autoarea (cu studii plastice, stabilita la Paris si membra a Association francaise de la Presse gastronomique et touristique) le-a trecut pragul in timpul verii si iernii 2003-2004. Sunt locuri pe care doamna Nitescu le-a ales la recomandarea prietenilor sau in urma unor cronici pozitive in diverse reviste. Localurile sunt destul de diversificate (atat cat poate permite gustul de exotic al romanului): bucatarie frantuzeasca, italiana, libaneza, indiana, romaneasca sau fusion.

Festinul gustului incepe inca de la intrare. Clienta, fina observatoare, face remarci pertinente cu privire la vechimea casei in care este construit fiecare restaurant, la artificiile manageriale de a profita la maxim de spatiul avut la dispozitie. Sunt descoperite multe retete de succes, bazate exclusiv pe PR si nu pe publicitate, clienta admirandu-i pe cei care se impun fara stridenta, aplaudand originalitatea conceptelor, destoinicia si neastamparul unui manager vizionar. Restaurantul este ca un teatru, toate elementele se completeaza reciproc: culoarea parchetului, forma candelabrelor, uniformele chelnerilor, toate par in perfecta armonie. Evident, nu peste tot: unde este cazul, autoarea desfiinteaza cu delicatete calitatea serviciilor. Dar apreciaza cu finete dozajul perfect intre gustul mancarii, mirosul invaluitor, atmosfera generala si muzica...

Alte carti de la editura HUMANITAS

Profilul initial de stiinte umaniste al Editurii Humanitas este astazi mult extins, editura publicand in prezent atat literatura, filozofie, religie, stiinte sociale si politice, istorie si memorii, cat si carte de stiinta, carte practica, albume de arta, carte pentru copii si carte scolara. Peste 370 de titluri pe an apar in cele mai mult de 50 de colectii si serii de autor ale editurii al carei portofoliu cuprinde numele celor mai importanti autori clasici, moderni si contemporani.
Poezii. Editie adnotata
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 75,00 Lei  56,25 Lei
Confesiunile unei masti
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 29,00 Lei  21,75 Lei
Fluturele negru
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 39,00 Lei  29,25 Lei
Delta lui Venus
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 29,00 Lei  21,75 Lei
Amurgul gandurilor
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 37,00 Lei  27,75 Lei
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.