Descriere - Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne
Prezentare: Despre autor
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.
Prefata
Lucrarea ?Preparate din carne? a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice si simple. Cei interesati vor gasi in aceasta carte numeroase moduri de preparare a mancarurilor, care pot fi realizate in timp relativ scurt si cu efort minim. In lupta zilnica cu rutina din alimentatie, pentru cei interesati cartea constituie un adevarat ghid.
Cu aceasta lucrare Nicolae Olexiuc se evidentiaza inca o data ca un bun si profund cunoscator al gastronomiei, rezultat al experientei capatate in cei peste 60 de ani de activitate in domeniul artei culinare insotita de lansarea a peste 30 de titluri de lucrari de specialitate.
Varietatea preparatelor culinare prezentate in lucrarea de fata va satisface cele mai pretentioase gusturi, va oferi multora dintre dumneavoastra, de la cei neinitiati la cei cu oarecare practica in domeniul gastronomiei, un instrument util de lucru. Arta gastronomica nu se rezuma numai la a sti sa gatesti sau a manca bine; acest univers al alimentatiei merita explorat cu interes, imaginatie si inventivitate. Iar autorul cartii de fata contribuie la realizarea acestui deziderat.
Pofta buna!
Cuprins
Rasoluri
Preparate din carne cu legume, fructe si fainoase
Preparate cu tocatura din carne de vita, porc sau oaie
Specialitati din carne de vaca si de porc
Preparate traditionale din porc
Preparate din carne de vitel
Preparate din carne de ovine
Preparate din maruntaie
Preparate din vanat
Preparate din vanat cu pene
Preparate din vanat cu par
Index
Autor: Nicolae Olexiuc Colea
Contine: 256 pagini
Cod 1007
Cartea "Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Colea, Nicolae Olexiuc si a fost publicata la Editura TEORA
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.