Descriere - Retete vegane fara gluten si cu un continut redus de glucide fermentabile
O alimentatie cu un continut redus de glucide fermentabile este deja dovedita eficienta in cazul sindromului de colon iritabil. Aceasta carte este o colectie de retete din cele pe care le foloseste insasi autoarea. Ea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu aceasta afectiune. De aceea, este nevoie de o intelegere a acestui tip de alimentatie inainte de a incerca sa-l urmezi.
Nota: Cartea are 98% din retete vegane. Exista insa si retete in care se folosesc oua. Am inclus, de asemenea, niste sfaturi si o reteta pentru non-vegetarieni, pentru a-i ajuta pe cei care nu mananca doar vegan.
Angela Poch a descoperit ca alimentatia pe baza de plante i-a ameliorat sindromul de colon iritabil, lucru care a determinat-o sa devina mai intai vegetariana, apoi vegana, acum fiind flexitariana. Cu 13 carti de retete publicate, 35 de ani de experienta in gatit, o diploma de la Universitatea Top Chef si o diploma in nutritie, ea nu doar ca stie cum sa gateasca delicios, dar stie si cum sa mananci bine pentru a fi sanatos.
Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line si a publicat 5 carti despre sanatate din perspectiva alimentatiei bazate pe plante. Angela este, de asemenea, consilier si trainer personal specializat in nutritie bazata pe plante, sanatate si wellness, sanatate spirituala si stil de viata sanatos.