Descriere - Retete pentru prajituri si biscuiti
Scrisa de o echipa de experti culinari, culegerea de fata va va fi de un mare ajutor in crearea unei selectii de dulciuri gustoase. Retetele sunt usor de urmarit, ilustrate pe etape de preparare, permitand atat expertilor in ale bucatariei, cat si incepatorilor sa obtina rezultate impresionante.
Alegeti florentine de ciocolata pentru ceaiul de dupa-amiaza sau prajitura cu mere de toamna ca sa dati savoare unei seri reci. Aveti la dispozitie o bogata varietate de retete, asa ca, fie ca doriti sa incercati ceva inedit, fie ca sunteti in cautarea unei "haine noi" pentru un desert favorit, veti gasi in paginile ce urmeaza o reteta potrivita.
Capitolul "Ingrediente esentiale" va va fi un ghid util pentru camara cu provizii, iar micile secrete ale bucatarului, oferite suplimentar la unele retete, va vor sprijini in obtinerea preparatelor, furnizindu-va informatii in plus despre feluritele ingrediente, sugerandu-va diverse variante la reteta de baza si contribuind astfel la imbogatirea cunostintelor generale legate de tehnicile culinare.
Traducere din engleza de Ioana Didac
Anul aparitiei: 2008
Nr pagini: 48
Format: Ilustrat