Descriere - Retete & Meniuri Montignac, vol. 2
Prezentare: Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.
Din cuprins:
- Introducere
- Principiile acestei carti
- Meniuri pentru trei luni
- Antreuri
- Supe
- Oua
- Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee
- Legume si garnituri
- Salate
- Bufete si cocktailuri
- Deserturi
- Lista retetelor
Contine: 288 pagini
ISBN: 973-584-342-0
Cartea "Retete & Meniuri Montignac, vol. 2 ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Montignac, Michel si a fost publicata la Editura FORUM
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.