Descriere - Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international
Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descries in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizco-chimic, tehnici de prelucrare si trenformari in procesul termic. Siccesiv, dar intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori ( turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul ,, Alimentatie dietetica”, in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare ,, Arta servirii in restaurante”, in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare – servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare complecteaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, daornic de ,,NOU” sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica”, debutantii so profesionisti din domeniul ,, Artei culinare”, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei. Contine 24 Planse color- 175 Foto; preparate culinare, cofetarie, servire.
Nr.pag:1123
isbn: 973-0-03438-9
Cartea "Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international ". face parte din
categoria carti >>
- a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Stavrositu, Stere si a fost publicata la Editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.