Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international - Stavrositu, Stere

Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international

Editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 3.0/7 (33 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Descriere - Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international

Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descries in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizco-chimic, tehnici de prelucrare si trenformari in procesul termic. Siccesiv, dar intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori ( turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul ,, Alimentatie dietetica”, in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare ,, Arta servirii in restaurante”, in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare – servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare complecteaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, daornic de ,,NOU” sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica”, debutantii so profesionisti din domeniul ,, Artei culinare”, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei. Contine 24 Planse color- 175 Foto; preparate culinare, cofetarie, servire.
Nr.pag:1123
isbn: 973-0-03438-9
Cartea "Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Diverse a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Stavrositu, Stere si a fost publicata la Editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM

Editura ARTA SERVICIILOR IN. Carti de la editura ARTA SERVICIILOR IN

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.