Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a - Brumar, Constanta

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a

Editura CD PRESS


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 4.2/7 (14 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a

Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizatin conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

Domeniul de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE

Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizatin conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

Modulul Bazele contabilitatii a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, in cadrul volumului TURISM SI ALIMENTATIE.

Auxiliarul este structurat in sase capitole, dupa cum urmeaza:

    CAPITOLUL 1: Dotari specifice spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie
    CAPITOLUL 2: Amenajarea spatiilor de servire
    CAPITOLUL 3: Activitati specifice crearii ambientului in sala de servire
    CAPITOLUL 4: Materii prime si auxiliare folosite in alimentatie
    CAPITOLUL 5: Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare in alimentatie
    CAPITOLUL 6: Prelucrarea termica a materiilor prime si auxiliare

Pentrufixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute fise de lucru si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.


Anul aparitiei: 2018
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 9786065284241
Autori: Constanta BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU

Detalii produs

Cartea "Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a ". face parte din categoria carti >> Manuale scolare - Clasa a 9-a - Altele a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Brumar, Constanta si a fost publicata la Editura CD PRESS Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura CD PRESS

Editura CD PRESS. Carti de la editura CD PRESS
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.