Descriere - Preparate la minut
De ce preparate la minut? Suntem luati pe nepregatite, trebuie sa mancam pe fuga, pregatim repede o gustare pentru drum, pentru scoala, pentru serviciu… Retele din aceasta carte pot satisface gusturi din cele mai rafinate, putand fi preparate si servite in cateva minute.
Cuvantul editorului……..5
Capitolul I – GHID ESTETIC……7
Capitolul II – PREPARATE DIN OUA …20
1. Oua umplute cu maioneza…….20
2. Oua umplute cu sardine…….20
3. Oua umplute cu ficatei de pui……21
4. Oua umplute cu ciuperci……22
5. Oua umplute cu cu branza topita……..22
6. Pasta de oua…23
7. Pasta de oua cu branza…….23
8. Pasta de oua cu sunca…24
9. Oua cu crema de iaurt….24
10. Franzelute umplute cu oua si ciuperci……25
Capitolul III – PREPARATE DIN CIUPERCI… …..26
11. Ciuperci cu maioneza…26
12. Ciuperci umplute cu nuci…….26
13. Ciuperci umplute cu verdeata….27
14. Ciuperci umplute cu kaizer….27
Capitolul IV- PREPARATE DIN PESTE……29
15. Pasta de cod cu maioneza….29
16. Pasta de macrouafumat……..29
17. Pasta de ton………30
18. Pasta de sardele cu unt………31
19. Pasta de peste cu carne……..31
20. Pasta de sardele cu ciuperci……32
21. Pasta de sardele cu ficat……..32
22. Pasta Torino………33
23. Pasta de hamsii cu verdeata……33
24. Pasta de lapti de scrumbie…..33
25. Tartine cu icre…….34
26. Tartine cu icre Tarama…….34
27. Tartine cu icre negre…..35
28. Tartine cu icre de Manciuria…35
29. Rosii umplute cu peste……35
30. Franzelute umplute cu peste…..36
Capitolul V – PREPARATE DIN CARNE SI FICAT…….37
31. Pasta de ficat……37
32. Pateu de ficat cu maioneza…37
33. Pasta pariziana………38
34. Pasta din carne de porc………38
35. Pasta din carne de pui…….39
36. Pasta de friptura…….39
37. Cornete de varza cu salata de pui……..40
38. Franzela umpluta……40
39. Franzelute umplute cu carne…..41
CAP. VI – PREPARATE DIN BRANZETURI SI UNT..43
41. Pasta de branza cu chimen…43
42. Pasta de branza Fagaras……43
43. Pasta de branza cu ceapa…..44
44. Pasta de branza cu masline…44
45. Pasta de branza cu ridichi de luna……..45
46. Pasta de branza cu castraveciori……46
47. Pasta de branza cu ardei…….46
48. Pasta de branza cu verdeata…..47
49. Pasta de branza cu nuci……..47
50. Pasta de branza cu ciuperci…48
51. Pasta de branza cu sunca…..48
52. Pasta de branza cu cascaval afumat….49
53. Ardei gras umplut cu branza……49
54. Ardei gras umplut cu branza si masline….50
55. Franzelute umplute cu cascaval si sunca……50
56. Franzelute umplute cu telemea……..51
57. Pasta de unt cu masline………51
58. Pasta de unt cu ou….51
Capitolul VII – PREPARATE DIN MEZELURI……53
59. Pasta de parizer…….53
60. Pasta de salam………53
61. Pasta de sunca………54
62. Pasta de sunca cu cascaval……54
63. Rulou de sunca cu pasta de cascaval…55
64. Rulou de sunca cu salata de telina…….55
65. Cornete cu salata de cruditati….56
66. Cornete de sunca cu salata de telina….56
67. Cornete de parizer cu branza….57
68. Ardei gras cu pasta de sunca….57
69. Rosii "Fantezii"……..,58
70. Franzelute umplute cu sunca si telina…58
71. Franzelute umplute cu mezeluri…….59
Capitolul VIII – PREPARATE DIN LEGUME….60
72. Icre de fasole……..60
73. Tartine cu salata de vinete….60
74. Tartine cu salata de vinete si maioneaza…….61
75. Rosii umplute cu salata de vinete………61
Capitolul IX – SANDVICIURI…63
76. Sandviciuri cu telemea……63
77. Sandviciuri cu branza topita…64
78. Sandviciuri cu cascaval………64
79. Sandviciuri cu omleta…64
80. Sandviciuri cu oua si rosii……65
81. Sandviciuri cu mezeluri……65
82. Sandviciuri cu friptura de pui sau curcan…….65
83. Sandviciuri cu friptura de porc sau vitel….66
84. Sandviciuri cu salam uscat….66
85. Sandviciuri cu peste afumat…66
86. Sandviciuri cu ton in ulei……..67
Capitolul X-DESERTURI….68
87. Spuma de zmeura….68
88. Spuma de capsuni….68
89. Spuma de gem de caise (sau piersici)……69
90. Spuma de ciocolata……69
91. Piure de zmeura (capsuni, caise) cu frisca……..69
92. Fructe proaspete asortate…..70
Capitolul XI – BaUTURI RACORITOARE……..71
93. Sirop de visine (zmeura, capsuni)………71
94. Citronada…71
95. Oranjada……,.72
Capitolul XII – COCTEILURI….73
96. Cocteil I…..73
97. Cocteil II….73
98. Cocteil III…74
99. Cocteil IV…74
100. Cocteil V……74
101. Cocteil VI …..74
102. Cocteil VII………75
103. Cocteil VIII…75
104. Cocteil IX…..75
Capitolul XIII – PUNCIURI….76
105. Punci l…..76
106. Punci II….76
107. Punci III…77
108. Punci IV…77
109. Punci V….77
110. Punci VI…77
111. Punci VII……78
Bonus-"Prea repede…"….79
Bibliografie selectiva…….85
Anul aparitiei: 2021
Numar pagini: 96
Format: 13x20