Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Pachet nutritie - Mark Hyman - Hyman, Mark

-20%
Pachet nutritie - Mark Hyman

Editura ACT SI POLITON


Livrare in:  Bucuresti - Sector 1

Tara: *
Judet: *
Oras: *
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Vineri, 22.11 - Sâmbătă, 23.11
In Bucuresti - livrare rapida.

Cost livrare: 15 Lei

Ajunge: Astazi - Vineri, 22.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 14.9 Lei

Ajunge: Duminică, 24.11 - Luni, 25.11
In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Duminică, 24.11 - Luni, 25.11
In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Vineri, 22.11 - Sâmbătă, 23.11
In Bucuresti - livrare rapida.

Cost livrare: 15 Lei

Ajunge: Astazi - Vineri, 22.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 14.9 Lei

Ajunge: Duminică, 24.11 - Luni, 25.11
In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 23.11 - Duminică, 24.11
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Duminică, 24.11 - Luni, 25.11
In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 1 zi lucratoare.
Apreciere: 3.8/7 (17 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
PRP: 112,00 Lei 89,60 Lei economisesti: 22.4 Lei
Status: In stoc
Timp procesare: 1 zi lucratoare

BUNDLE CU PRET AVANTAJOS!

Prin achizitionarea acestui pachet platiti doar 89.6 Lei pentru produse in valoare totala de 89.6 Lei.

Continutul pachetului

Descriere - Pachet nutritie - Mark Hyman

Pachetul de nutritie al autorului Mark Hyman este compus din doua titluri:

- Mananca gras, fii suplu
- Mancare: Ce naiba ar trebui sa mananc?

 

 

Descriere - Mananca gras, fii suplu

 

De ce grasimile sunt secretul pentru scaderea in greutate si o sanatate de fier

Mananca gras, fii suplu: De ce grasimile sunt secretul pentru scaderea in greutate si o sanatate de fier / Eat Fat, Get Thin de dr. Mark Hyman este cartea care te va ajuta sa pierzi in greutate, sa te simti mai bine, sa previi bolile cardiovasculare, diabetul, dementa si cancerul si chiar sa traiesti mai mult, schimbandu-ti fundamental principiile dupa care iti alegi alimentele pe care le consumi. Ei bine, te-ai gandit vreodata ca mancand mai multe grasimi poti fi mai sanatos, mai plin de energie si mai slab? Daca nu, te invit la o lectura ce iti poate schimba total viata. Sa incepem "turul organizat” printre grasimi…

Autorul cartii, Dr. Mark Hyman este o autoritate recunoscuta la nivel international in medicina functionala, fiind in paralel medic de familie practicant, speaker, educator si un avocat activ al acestei laturi a medicinei. Medicina functionala se ocupa cu optimizarea starii de sanatate a indivizilor prin intermediul nutritiei. In paralel cu activitatea de medic Dr. Hyman este editor medical la publicatia The Huffington Post. In trecut a fost colaborator medical pentru numeroase emisiuni de televiziune americane, actualmente fiind consilier si uneori coprezentator invitat la The Dr. Oz Show.

Cartile sale se vand ca painea calda in America si nu numai, drept dovada, s-a clasat de 12 ori pe primul loc in topul New York Times al celor mai bine vanduti autori, avand in palmares pana acum 12 bestselleruri. Dintre acestea amintim: The Blood Sugar Solution 10-Day Detox Diet, The Blood Sugar Solution 10-Day Detox Diet Cookbook, The Blood Sugar Solution, The Blood Sugar Solution Cookbook, The UltraMind Solution, The Daniel Plan, The Daniel Plan Cookbook sau UltraMetabolism.

Dr. Mark Hyman este unul dintre cei mai activi luptatori impotriva epidemiei americane de obezitate, contribuind alaturi de alti lideri din domeniul sau de activitate la eradicarea acesteia prin oferirea de educatie nutritionala populatiei de toate varstele.

"Mananca gras, fii suplu” este structurata in patru parti dupa cum urmeaza:

Partea I - Cum am ajuns in dezastrul acesta de proportii colosale?

Dupa 50 de ani in care americanii au respectat indicatiile nutritionistilor cu privire la grasimi, eliminandu-le din alimentatie, acestia s-au trezit mai grasi si mai bolnavi ca niciodata. Autorul ofera ca exemplu statistici oficiale referitoare la evolutia obezitatii si la deteriorarea starii de sanatate a americanilor, surprinzand totodata cum se reflecta aceste probleme in economia tarii.

Autorul insusi isi povesteste propria experienta pe care a trait-o in plina epoca a carbohidratilor, cand o alimentatie pe baza de paste, paine si prajituri era considerata una sanatoasa.

"Nu mancam junk-food; nu beam niciodata sucuri si nici nu mancam mancare procesata. Aveam o dieta alcatuita din alimente integrale, bogata in cereale, fasole, fructe si legume, si nu exageram cu zaharul. Mancam putine grasimi. Dar corpul continua sa devina din ce in ce mai flasc. […] Apoi, pe parcursul ultimilor zece ani, cand s-a schimbat cursul lucrurilor, am inceput sa-mi schimb atat propriile obiceiuri alimentare, cat si recomandarile pe care le faceam pacientilor mei. Am vazut oameni care au slabit 45 de kg sau mai mult si care au oprit evolutia diabetului de tip 2. Am vazut pacienti renuntand la insulina si optimizandu-si toti indicatorii de colesterol pentru ca mancau mai multe, nu mai putine grasimi.

Schimbarile din corpul meu erau remarcabile. Nu doar ca puteam sa ma concentrez mai bine si mai clar, dar am si pierdut sapte kilograme, am scapat de asa-zisele "manere ale dragostei”, talia mi s-a subtiat cu cinci centimetri, iar la cincizeci si cinci de ani sunt mai musculos si mai in forma decat am fost vreodata, chiar daca fac mai putin sport; ma simt mai tanar si mai energic ca niciodata”

Vei afla din acest capitol:

• De ce nu sunt buni carbohidratii;
• De ce nu sunt bune bauturile indulcite: sucurile, bauturile pentru sportivi, ceaiurile etc;
• Care este legatura dintre carbohidrati si insulina;
• Cate tipuri de grasime exista si care grasimi sunt benefice pentru organismul uman?
• Ce este diabezitatea si cum poti afla daca suferi de ea?
• De unde provine teama noastra de grasimi?
• De ce nu toate caloriile sunt la fel?
• Ce sustine ipoteza hormonala sau metabolica a ingrasarii?
• Ce cauzeaza obezitatea si cum poate fi ea tratata?
• Consumul de grasimi provoaca boli cardiovasculare?
• Ce riscuri prezinta o alimentatie bogata in zahar?
• Cat de nocivi sunt pentru sanatate indulcitorii artificiali.
• De ce primim in continuare recomandari gresite (de a nu consuma grasimi) de la asa zisele autoritati de incredere.
• Cum este posibil ca "Industria alimentara sa controleze complet Congresul si Casa Alba.”

Partea a II-a - Sa separam grasimile de minciuna

In acest capitol autorul lamureste notiunile de baza ale cartii, sau, cu alte cuvinte te va ajuta sa intelegi lumea de multe ori derutanta a grasimilor. Vei afla:

• Care sunt grasimile (si alimentele) care iti pastreaza sanatatea, te ajuta sa slabesti fara efort, previn bolile de inima si cancerul, iti amelioreaza dispozitia si functiile creierului si contribuie la prevenirea si chiar la inversarea dementei aflate in faze timpurii.
• De ce mancam in exces?
• De ce castigam sau pierdem in greutate: procesele biologice ale celulelor grase;
• Ce este de preferat: alimentatia bogata in grasimi vs. alimentatia saraca in grasimi?
• De ce o alimentatie saraca in grasimi te face sa-ti fie pofta de alimente nocive;
• O scurta introducere in grasimi: cele bune, cele rele si cele urate;
• Ce sunt grasimile mononesaturate?
• De ce grasimile trans (grasimi hidrogenate) sunt atat de periculoase?
• Grasimile saturate nu provoaca boli cardiovasculare, asa cum ni s-a spus mereu? (Si daca nu, atunci ce anume le provoaca?)
• Care este rolul acizilor grasi polinesaturati in organism?
• Care este povestea colesterolului?
• Este el intr-adevar cauza bolilor cardiovasculare?
• Care este adevarul despre uleiurile vegetale (uleiul de cocos, uleiul de palmier, uleiul de masline supranumit si aurul lichid) carnea rosie, oua, unt, nuci, seminte si altele…
• Grasimile chiar ne fac mai inteligenti?
• De ce este benefic consumul de grasimi si ce alimente ar trebui sa consumam pentru a ingera doar grasimi bune.
• Grasimile ingrasa?
• Ce ar trebui sa mancam pentru a ne pastra sanatatea, pentru a preveni bolile si pentru a pierde in greutate?
• Care este adevarul despre statine?
• Care sunt valorile normale ale unor analize de sange pe care ar trebui sa le faci la niste intervale regulate de timp.
• Cum ne afecteaza sanatatea excesul de acizi grasi omega 6?
• Plantele modificate genetic reprezinta un pericol pentru sanatate?
• Carnea este buna sau rea?
• Chiar putem scapa de diabet, preveni boala Alzheimer si slabi foarte mult cu ajutorul grasimilor?
• Importanta grasimilor pentru creier si  cum pot ajuta ele in caz de crize de epilepsie, depresie, tulburare de deficit de atentie, autism, trauma si altele;
• Pot imbunatati grasimile performantele sportive si viata sexuala? Iti fac ele pielea, parul si unghiile mai frumoase?
• Ce legatura exista intre grasimi si cancer?

Partea a III-a - Planul mananca gras, fii suplu

In partea a III-a a cartii autorul descrie in amanunt cele 21 de zile ale planului Mananca gras, fii suplu. Acest plan reprezinta o resetare completa a organismului la toate nivelurile. Dr. Hyman te va convinge ca daca vei schimba felul in care iti alimentezi corpul timp de 21 de zile, vei reusi sa opresti hormonul care stocheaza grasimile, sa-ti reprogramezi genele ca sa pierzi in greutate si sa fii sanatos, sa-ti blochezi poftele din fasa si sa arati si sa te simti mai bine ca oricand. Vei scapa de kilogramele nedorite, vei ameliora sau chiar elimina complet problemele de sanatate si vei opri evolutia bolilor. Vei avea o piele radioasa, o minte limpede si ascutita si vei fi plin de energie.

Mai mult decat atat, autorul sustine ca planul Mananca gras, fii suplu are capacitatea de a imbunatati considerabil digestia, energia, starea de spirit, problemele cu sinusurile si secretiile nazale, alergiile, pielea, greutatea, sanatatea mintala, somnul si dorinta sexuala a participantilor. Asta pentru ca planul Mananca gras, fii suplu nu este doar un plan pentru scadere in greutate, ci si unul pentru a-ti imbunatati starea de sanatate si o resetare a intregului sistem, in conditiile in care: "Sanatatea este dreptul fundamental al omului si ne-a fost rapit.”

Vei afla din acest capitol:

• Cu ce dieta au reusit sportivi renumiti sa isi imbunatateasca performantele;
• Ce este dieta pegana si pe ce principii se bazeaza ea?
• Care sunt caracteristicile unei alimentatii sanatoase general acceptate?
• Lactatele, bune sau nu pentru sanatate?
• Ce este nutrigenomica si cum te poate ajuta ea sa iti dai seama care tip de alimentatie e cel mai potrivit pentru corpul tau?
• Cum poti afla daca ai intoleranta la carbohidrati?
• Planul propriu zis care este alcatuit din trei etape: Pune bazele, Planul Mananca gras, fii suplu si Planul de tranzitie; Autorul te va ghida in fiecare dintre aceste trei etape, spunandu-ti pasii pe care trebuie sa ii urmezi;
• Ce este un "desert alimentar”;
• Cum se deterioreaza societatea din ce in ce mai mult pentru ca generatia care se ridica este prea grasa ca sa mai invete, ca sa se inroleze in armata, etc.
• Vei fi indemnat sa urmaresti filmul Fed Up, pe care industria alimentara nu vrea sa-l vezi;
• Vei fi indrumat ce suplimente alimentare si vitamine sa iei in conditiile in care hrana care se produce astazi este tot mai lipsita de nutrientii necesari bunei functionari a organismului;
• Vei afla ce analize trebuie sa iti faci, vei fi incurajat sa inveti sa iti interpretezi rezultatele analizelor si sa utilizezi informatiile respective pentru a-ti monitoriza progresul.
• Cei care isi administreaza insulina sau se afla sub tratament sunt sfatuiti sa-si monitorizeze cu grija tensiunea si glicemia si sa-si reduca doza de medicamente conform sfaturilor medicului pentru ca programul poate duce la scaderea considerabila a glicemiei sau tensiunii arteriale in doar una sau doua zile;
• Vei afla in ce proportie ar trebui sa fie alcatuita alimentatia ta din grasimi, proteine, carbohidrati, gustari, sare, fructe, supa de oase, cafea si apa; ce ar trebui sa consumi la micul dejun, pranz si cina, dar si ce alimente ar trebui sa eviti;
• Lista alimentelor care contin cele mai bune grasimi;
• Lista celor mai bune surse de carbohidrati;
• Cele doua secrete atat de banale care ne accelereaza metabolismul;
• Programul zilnic complet cu tot ce trebuie sa faci de dimineata pana seara, pentru ca planul de 21 de zile sa functioneze;
• Explicatii pentru tot felul de probleme care pot aparea in primele zile ale programului;
• Sfaturi pentru combaterea constipatiei;
• Protocolul pentru a aborda dieta pegana pe viata;
• Cum sa iei masa la restaurant  fara sa te imbolnavesti sau sa te ingrasi;
• Sfaturi pentru abaterile de la planul de 21 de zile.

Partea a IV-a - Preparare si retete

In aceasta sectiune a cartii vei gasi retete delicioase si special concepute, care iti ofera raportul optim de grasimi, proteine si carbohidrati si, de asemenea, sfaturi utile de gatit, lista cu ustensile necesare in bucatarie pentru a gati mai usor, etc. Autorul te incurajeaza sa incerci aceste retete fiind de parere ca "nu trebuie sa fii un maestru bucatar pentru a prepara mese fabuloase si sanatoase pentru tine si familia ta”.

Descopera retetele delicioase si usor de preparat dar si analiza nutritionala a unei portii din fiecare produs prezentat. Si pentru a-ti deschide apetitul pentru gatit sanatos iti oferim in randurile de mai jos cateva retete:

SMOOTHIE TRIPLE GREEN

Bogat in grasimi de calitate, cu lapte de cocos si avocado, acest smoothie de culoare verde-aprins te ajuta sa arzi grasimea si iti da energie.

Pentru: 1 portie Timp de pregatire: 5 minute

1½ cani de lapte nedegresat de cocos

½ de avocado mic

sucul de la o lamaie verde

1 mana de frunze de spanac tanar

Pune toate ingredientele intr-un blender si paseaza pana obtii un amestec omogen si cremos.

Analiza nutritionala pentru o portie (1½ cani): calorii 330, grasimi 29 g, grasimi saturate 15 g, colesterol 0 mg, fibre 7 g, proteine 4 g, carbohidrati 14 g, sodiu 65 mg

PIEPT DE RATA CROCANT CU SOS BALSAMIC DE AFINE

Daca nu ai gatit niciodata piept de rata, vei fi uimit de cat de usoara si de rapida este aceasta reteta. Gustul de fructe al sosului de afine se combina grozav cu pielea de rata delicioasa si crocanta. Serveste cu sparanghel, broccolini sau fasole verde stropite cu ulei de masline sau cu grasimea care s-a lasat de la rata. Cere la macelarie carne de rata de Peking usor condimentata.

Pentru: 4 portii Timp de pregatire: 15 minute Timp de preparare: 20 minute

PENTRU PIEPTUL DE RATA:

4 piepturi de rata (de 170 g)

¼ lingurita de sare de mare

¼ lingurita de piper negru macinat

¼ lingurita de usturoi granulat

PENTRU SOS:

1 lingura de ulei de masline extravirgin

1 hasma mica, taiata marunt (2 linguri)

1 catel de usturoi, tocat marunt

1¼ cani de afine congelate, dezghetate

2 linguri de otet balsamic

1 lingurita de frunze verzi de cimbru, tocate

1 lingura de grasime (ramasa pe fundul cratitei dupa ce ai prajit rata)

Incinge cuptorul in prealabil la 220°C.

Incalzeste la foc mediu o tigaie mare din fonta sau o cratita grea din otel inoxidabil, ce poate fi folosita si in cuptor, apoi da focul mai incet, spre mediu-mic, pentru a praji rata. Cat se incinge cratita, pregateste pieptul de rata.

Pune carnea pe un tocator, cu partea acoperita de piele in jos. Tamponeaza cu un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de umezeala. Intoarce bucatile de carne si indeparteaza pielea care trece de marginea pieptului. Intoarce-le din nou si, utilizand un cutit ascutit, fa pe piele mici crestaturi in diagonala fara sa intri in carne, la distanta de 0,5 cm.

Dupa ce ai crestat toate bucatile, asezoneaza cu sare, piper si usturoi granulat.

Pune bucatile cu pielea in jos in cratita incinsa. Ar trebui sa inceapa sa sfaraie atunci cand ating suprafata cratitei. Rumeneste intre 6 si 8 minute, pana cand pielea devine crocanta si maronie. Trebuie sa ajunga la o culoare auriu-maronie pronuntata, dar ai grija sa nu se arda. Daca incepe sa se inchida la culoare prea repede, da flacara mai incet. Prajirea lenta topeste grasimea si face pielea crocanta.

Cat se face rata, pregateste sosul (dar stai cu ochii pe carne; uita-te pe dedesubt din cand in cand pentru a verifica culoarea si cat de facuta este). Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mica la foc mediu spre mic. Caleste hasma in jur de 2 minute, pana se inmoaie. Adauga usturoiul si lasa totul la calit inca 30 de secunde. Pune afinele, otetul si cimbrul si da focul mai tare, spre mediu. Amesteca incontinuu timp de 3-4 minute, pana scade otetul si incepe sa se formeze un sos.

Cand pielea s-a rumenit bine si a capatat o nuanta cafeniu-aurie, intoarce bucatile si lasa cratita in cuptorul incins timp de 3-6 minute. Durata depinde de grosimea lor. Pieptul de rata de 170 g dureaza cam 6 minute; cele mai mici se fac mai repede. Carnea ar trebui sa ajunga la o temperatura interna de 70°C (verifica cu un termometru digital). Scoate cratita din cuptor si lasa carnea sa stea cateva minute inainte sa o tai.

Taie bucatile de piept in felii subtiri. Carnea de rata facuta cum trebuie va fi roz in centru. Ia o lingura de grasime din cratita si amestec-o cu sosul de afine pentru un gust mai bogat. Serveste 1 piept de rata feliat cu 2 linguri de sos de persoana.

Analiza nutritionala pentru o portie (170 g de piept, 2 linguri de sos): calorii 370, grasimi 24 g, grasimi saturate 6 g, colesterol 180 mg, fibre 2 g, proteine 32 g, carbohidrati 8 g, sodiu 260 mg

SUPA DE OASE CU LEGUME A DR. HYMAN

Pentru: 7-8 cani Timp de pregatire: 10 minute Timp de preparare: intre 15 si 27 de ore (in functie de timpul alocat gatitului, plus cel putin 3 ore pentru racire)

1,8 kg de oase de vita, miel, bizon, caprioara, pui, curcan sau rata (cere macelarului local oase de la animale crescute cu iarba) pentru supa

2 linguri de otet din cidru de mere

2 morcovi, taiati grosier

2 tulpini de telina, taiate grosier

1 ceapa medie, taiata marunt

2 catei de usturoi, zdrobiti

2 foi de dafin

1 legatura de patrunjel

1 lingura de sare de mare

2 l de apa filtrata

Pune oasele intr-o oala electrica si stropeste-le cu otet. Pune legumele, ierburile aromatice si sarea. Adauga apa si amesteca. Seteaza pe lent si lasa sa fiarba timp de 12-24 de ore.

Cand s-a facut, scoate oasele, legumele si ierburile aromatice si filtreaza supa intr-un recipient de sticla sau borcan. Lasa cel putin 3 ore la frigider sau toata noaptea. Grasimea se va separa, se va ridica la suprafata si va forma un strat alb, opac. Odata coagulata, ia-o si arunc-o.

Pentru servire, incalzeste supa (care va semana cu o gelatina) la foc mediu-mic, amestecand din cand in cand. Toarna un polonic intr-o cana si bea-o. Sau foloseste-o in retete in care este nevoie de supa de pui sau de carne de vita.

Supa ramasa o poti pastra la frigider intr-un recipient etans timp de cel mult 4 zile sau la congelator pe o perioada de la 9 luni la un an.

Analiza nutritionala pentru o portie (1 cana de supa): calorii 72, grasimi 6 g, grasimi saturate 3 g, colesterol 22 mg, fibre 0 g, proteine 6 g, carbohidrati 1 g, sodiu 269 mg

FRIPTURA DE VITA BISTRO SI TOCANA DE LEGUME

O tocana copioasa si delicioasa de vita, aromata si cu multe legume. Herbes de Provence este un amestec clasic de ierburi aromatice din sudul Frantei facut din cimbru, lamaita, fenicul, rozmarin, maghiran, busuioc, lavanda si tarhon. Pentru cea mai buna supa, cauta in sectiunea de alimente congelate marcile magazinului sau supa organica, care este la fel ca cea facuta in casa, fara sodiu si aditivi.

Pentru: 4 portii Timp de pregatire: 20 minute Timp de preparare: 45 minute

900 g de muschi de vita de calitate superioara

2 linguri de unt obtinut din lapte de la vite hranite cu iarba sau ulei de masline extravirgin

1 ceapa mica, tocata

3 teline, taiate in bucati mici

1 bulb de fenicul, taiat marunt

1 praz, bine spalat, taiat grosier

2½ lingurite de Herbes de Provence sau cimbru uscat

¼ lingurita de sare de mare

¼ lingurita de piper negru macinat

2 morcovi de dimensiuni medii, taiati cubulete mai mari

1 borcan (425 g) de rosii taiate, scurse

2½ cani de supa de vita saraca in sodiu sau fara sodiu

optional: 2 linguri de amidon de arorut

optional: 2 linguri de apa rece filtrata

¼ cana de frunze de patrunjel tocate fin, pentru ornare

Pune carnea pe un tocator si taie grasimea in exces. Dintr-o bucata de 900 g ar trebui sa ramana in jur de 680 g de carne fara grasime. Taie carnea in cubulete de 2,5 cm.

Intr-o cratita mare sau un ceaun olandez (5½ l), topeste 1 lingura de unt la foc mediu. Dupa ce se incinge, pune carnea. Amesteca des pentru a se rumeni pe toate partile, timp de 7-8 minute. Pune carnea si sosul lasat intr-un bol si pune deoparte.

Pune in cratita o lingura de unt si lasa-l sa se topeasca. Pune ceapa, telina, feniculul, prazul si mirodeniile Herbes de Provence. Caleste la foc mediu-mic in jur de 5 minute pana se inmoaie legumele, amestecand din cand in cand si dand focul mai incet daca incep sa se arda. Adauga sarea si piperul. Pune carnea inapoi in cratita, apoi morcovii, rosiile si supa. Lasa-le sa fiarba mocnit la foc mediu-mic sau chiar mic, cu capacul pus, pana se inmoaie morcovii, 20-25 de minute. Tocana poate fi mancata asa cum este sau poti sa ingrosi zeama pentru a obtine o consistenta mai apropiata de cea a unui sos.

Pentru asta, amesteca amidonul de arorut cu 2 linguri de apa rece intr-un bol mic, pana se omogenizeaza. Adauga-l la tocana cand fierbe mocnit si amesteca bine. Lasa sa fiarba in continuare in jur de 2 minute, ca sa nu-i ramana gust de arorut si sa se ingroase sosul.

Pentru a servi, pune cate 1¾ cani de tocana in 4 boluri si decoreaza cu patrunjel. Combina cu o salata verde cu felii de avocado si un dressing cu grasimi bune, cum ar fi o vinegreta de ulei de masline. Lasa sa se raceasca si pune tocana ramasa la frigider intr-un recipient inchis etans timp de cel mult 3 zile.

Analiza nutritionala pentru o portie (1¾ cani): calorii 410, grasimi 15 g, grasimi saturate 4 g, colesterol 95 mg, fibre 6 g, proteine 40 g, carbohidrati 28 g, sodiu 440 mg

 

Numar pagini: 512
Format: 13x20

 

 

Descriere - Mancare: Ce naiba ar trebui sa mananc?

 

Mancare: Ce naiba ar trebui sa mananc? / Food: What the Heck Should I Eat? de Mark Hyman este un ghid care te va inspira sa faci alegeri sanatoase in viitor in materie de alimentatie. Cartea iti pune la dispozitie cele mai noi si mai interesante informatii stiintifice cu privire la alimente, dar mai ales la ingredientele pe care le contin acestea, pentru a  te ajuta sa faci diferenta intre adevarata mancare si non-mancare, sau asa-zisa Frankenmancare care se gaseste astazi in comertul de pretutindeni si care este plina de antisubstante nutritive, care pot mai degraba sa ne imbolnaveasca, decat sa ne hraneasca si sa ne mentina sanatosi. 

Cartea va fi pentru tine ca o continua revelatie, pentru ca iti va arata pas cu pas ce inseamna cu adevarat mancarea pe care obisnuiesti sa o consumi, pentru sanatatea ta si a copiilor tai. De fapt, citind aceasta carte vei reinvata pur si simplu sa mananci, pentru ca, este de parere Mark Hyman, mancarea trebuie sa insemne mult mai mult decat hrana. Este medicament, informatie, pentru ca controleaza efectiv aproape toate functiile corpului si mintii umane. In plus, mancarea: 

"conecteaza aproape tot ceea ce conteaza in viata noastra. Mancarea ne conecteaza intre noi si pe noi cu propriul corp; poate sa ne revigoreze sanatatea, sa aduca familiile impreuna, sa reconstituie comunitati pline de viata, sa imbunatateasca economia si mediul, sa reduca poluarea, sa-i ajute pe copiii nostri sa ia note mai bune si sa evite tulburarile alimentare, obezitatea si abuzul de medicamente; mancarea poate chiar sa reduca saracia, violenta, criminalitatea si sinuciderea.”

Dar cum putem sa facem diferenta intre adevarata mancare si asa zisa mancare, in conditiile in care de foarte multe ori ne este aproape imposibil sa descifram etichetele complicate si derutante de pe alimente?

Dr. Mark Hyman este o autoritate recunoscuta la nivel international in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. El este medic de familie, speaker, profesor, un sustinator activ al medicinei functionale (care promoveaza alimentatia sanatoasa ca modalitate de mentinere a sanatatii pe termen lung) si autorul mai multor bestselleruri New York Times. Mananca gras, fii suplu este un alt titlu al autorului aparut la Editura ACT si Politon.

Mark Hyman este directorul Centrului Clinic de Medicina Functionala din Cleveland si fondatorul si directorul medical al Centrului UltraWellness. Ca dovada a faptului ca parerile lui conteaza si merita sa fie auzite de cat mai multa lume, este editor medical la The Huffington Post si colaborator medical permanent la numeroase emisiuni si retele de televiziune, precum: CBS This Morning, Today, Good Morning America, CNN, The View, Katie si The Dr. Oz Show. Impreuna cu alti doi doctori renumiti a contribuit la introducerea in Senatul SUA a Legii Redobandeste-ti Sanatatea din 2009, care prevede rambursarea tratamentului bolilor cronice.

A colaborat cu presedintele Bill Clinton, prezentand in cadrul Fundatiei Clinton, sub egida "Sanatatea conteaza”, conferinta cu tema "Atingerea bunastarii de catre fiecare generatie”, a sustinut Initiativa Globala Clinton si a abordat probleme de sanatate globala la Forumul Economic Mondial. Este laureat al Premiului Linus Pauling, al Premiului Nantucket Project si al Premiului Christian Book of the Year pentru The Daniel Plan si a fost inclus in Books for Better Life Hall of Fame.

"Mancare” te va pune pe ganduri, facandu-te sa te intrebi: "Unde a disparut mancarea adevarata?”, dar iti va furniza totodata toate informatiile de care ai nevoie pentru a trai mai sanatos si a avea mai multa grija de aceasta planeta prin hrana pe care o consumi. Cartea contine liste utile care te vor lamuri o data pentru totdeauna cu privire la toate substantele (nocive sau benefice) pe care le contine mancarea noastra, fie ca e vorba de legume, fructe, carne, cereale, condimente, uleiuri, bauturi, leguminoase, nuci si seminte, zahar si indulcitori. Foarte utile se vor dovedi de asemenea informatiile si listele cu privire la: aditivii din mancare (ce inseamna fiecare dintre ei si cum ne afecteaza starea de sanatate); organismele modificate genetic; antibiotice; hormoni, emulgatori si gume sau substantele chimice din recipiente, care au si ele un impact semnificativ asupra starii noastre de sanatate. Lista cu ingrediente pe care poti sa le adaugi in mancare fara sa iti faca rau te va ajuta sa te orientezi in aceasta "jungla” pe care o reprezinta mancarea din propriile noastre farfurii. La fel de folositoare se vor dovedi si informatiile cu privire la: condimente, dressinguri, oteturi si sosuri; alimente procesate sanatoase; sau "chestii” care se gasesc in camara ta si pe care ar fi bine sa le arunci imediat, inlocuindu-le in schimb cu cele recomandate de doctorul Hyman.

Dupa ce vei citi aceasta carte nu va mai trebui sa te intrebi niciodata daca e bine sau nu sa consumi un anumit aliment, pentru ca vei sti cu siguranta raspunsul. Te invit sa afli mai multe despre aceasta carte in randurile de mai jos.

Cartea este impartita in patru parti, dupa cum urmeaza:

Partea I: Sa punem punct confuziei, fricii si nesigurantei alimentare

Industria alimentara – o industrie de un trilion de dolari – nu face nimic altceva in ziua de azi decat sa ne deruteze, prin informatiile contradictorii pe care ni le transmite. Asta in timp ce, considera autorul, lucrurile ar trebui sa fie cat se poate de clare pentru fiecare dintre noi: fiecare bucatica de mancare este o oportunitate reala de a ne asigura sanatatea sau de a incuraja boala.

De aceea, din aceasta parte a cartii vei afla povestea adevarata a mancarii, ce ne arata stiinta si ce nu ne arata, si vom invata cum sa mancam sanatos toata viata, pentru ca, dupa parerea autorului, mancarea este un medicament. Cu alte cuvinte, vei invata sa mananci astfel incat sa debordezi de sanatate, bucurie, fericire si energie in fiecare zi, si sa previi si chiar sa vindeci majoritatea bolilor.

Dar inainte de a porni la drum, esti invitat sa parcurgi un test de IQ nutritional, care iti va indica cat de bine esti informat in legatura cu alimentele pe care le consumi si ale carui raspunsuri te vor uimi cu siguranta. Tot de aici vei afla:

• Ce anume mananci mai exact si ce desemneaza Frankenmancarea - acea mancare plina de antisubstante nutritive;
• Cum poti scapa de obezitate si de boli gatind;
• Cat de in serios ar trebui sa luam cercetarile pe tema mancarii;
• Cat de necesare sunt politicile nationale de alimentatie, sanatate si bunastare pentru a preveni bolile cauzate de alimentatia nesanatoasa;
• Cat de nociva este agricultura pentru mediu;
• Cat de bune, sau de rele sunt anumite grupe de alimente pentru sanatatea noastra.

Partea a II-a: Ce naiba ar trebui sa mananc?

In partea a II-a a cartii vei gasi informatii detaliate despre fiecare grupa de alimente: carne, peste si fructe de mare, oua, lapte si produse lactate, cereale, legume, leguminoase, fructe, grasimi si uleiuri, cereale, nuci si seminte, zahar si indulcitori etc. Aceasta sectiune a cartii te va lamuri si in legatura cu bauturile care sunt benefice pentru organismul tau, sau dimpotriva, cu cele care iti fac rau. Tot aici vei vedea care sunt efectele fiecarei grupe de alimente asupra biologiei si sanatatii tale, dar si asupra mediului inconjurator si vei afla liste de produse pe care sa le mananci si pe care sa nu le mananci pentru a te mentine sanatos si in forma. 

Aceasta parte a cartii iti va schimba fundamental viziunea asupra epidemiei de obezitate care s-a raspandit pe tot globul in ultimii ani si asupra modului in care industria alimentara reuseste sa isi indeplineasca planul de marketing in detrimentul nostru si al oaselor urmasilor nostri:

"Daca majoritatea alimentelor pe care le consuma americanii provoaca dependente biologice, atunci intregul concept al puterii de vointa si responsabilitatii personale in privinta pierderii in greutate este pura fictiune. Nu este vina ta ca esti gras. De vina este comportamentul constient al marilor corporatii de a crea alimente care provoaca o dependenta tot mai mare. Michael Moss, reporter la New York Times, a intervievat 300 de directori de firme, angajati si oameni de stiinta si a scris Salt Sugar Fat: How the Food Giants Hooked Us (Sare, zahar, grasime: Cum ne-au facut dependenti gigantii alimentari), o privire dureroasa din culise asupra modului in care industria Big Food concepe in mod deliberat alimente ce provoaca dependenta.”

Iata mai jos "meniul” acestei sectiuni a cartii:

• Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne; 8 lucruri pe care nu le stiai despre carne si cum contribuie carnea la incalzirea globala;
• Adevarul despre consumul de carne de pui si de oua;
• Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre carnea de pasare si oua;
• Care este adevarul stiintific despre consumul de lapte si produse lactate si care este impactul productiei de lactate asupra mediului;
• 8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre produsele lactate;
• Care este adevarul despre consumul de fructe de mare si peste;
• 8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre peste;
• Tot ce trebuie sa stii despre consumul de fructe, legume, leguminoase, cereale, nuci si seminte;
• Tot ce trebuie sa stii in legatura cu consumul de grasimi si uleiuri si ce impact au acestea asupra mediului;
• Tot ce trebuie sa stii in legatura cu consumul de zahar si indulcitori si cat de parsivi pot fi jucatorii din industria alimentara pentru a-si vinde cat mai bine produsele nocive pentru sanatatea umana;

In partile a III-a si a IV-a ale cartii vei invata sa folosesti mancarea ca pe un medicament pentru a-ti "reseta” organismul si pentru a manca astfel incat sa nu iti pui in pericol starea de sanatate. Tot aici vei gasi instructiuni simple si principii nutritionale care sintetizeaza cercetari legate de mancare, sanatate, boala si mediu. Dar sa le luam pe rand:

Partea a III-a: Ce altceva trebuie sa mai stii despre mancare

Aceasta sectiune a cartii contine atat de multe informatii utile si practice, incat intr-o prima instanta vei simti impulsul de a lua cartea cu tine la supermarket ori de cate ori vei merge la cumparaturi. 

Iata ce vei afla mai exact din aceasta sectiune:

• Care sunt substantele potential periculoase care nu ar trebui sa se gaseasca sub nicio forma in mancarea ta;
• Lista celor 49 de alimente clasificate in functie de riscul privind pesticidele;
• O lista a aditivilor care prezinta cel mai mare pericol pentru sanatatea noastra;
• Tot ce trebuie sa stii despre organismele modificate genetic; antibioticele si hormonii din mancare; emulgatori si gume; BFA sau Bisfenolul A, ftalati, grasimi false si untul fals, uleiurile rafinate bogate in acizi grasi omega-6; 
• Ce poti adauga in dieta fara sa trebuiasca sa iti faci griji in privinta sanatatii: mirodenii, ierburi aromatice si alte condimente; dressinguri, oteturi si sosuri; alimente procesate sanatoase; 
• Ce alimente ar trebui sa arunci din camara ta si pe care ar trebui sa le pastrezi.

Partea a IV-a: Dieta Pegana si cum sa mananci pentru o viata buna

Daca pana acum autorul ti-a furnizat toate informatiile de care ai nevoie pentru a face numai alegeri sanatoase in dieta ta, in aceasta sectiune a cartii, autorul iti prezinta planul sau pentru a scapa de povara alimentatiei gresite pe care ai avut-o pana acum. Acesta se refera la detoxificare si la un regim pe care il poti adopta pentru tot restul vietii – denumit Dieta Pegana. 

Dieta Pegana este o modalitate rationala si inclusiva de alimentatie care integreaza toate stiintele actuale, glumind totodata pe marginea extremelor promovate de dietele vegana si paleo. Dieta cuprinde un plan de masa si retete – adica, tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu si familia ta sa aveti o stare optima de sanatate.

Planul de detoxificare cuprinde trei pasi importanti care te vor ajuta sa-ti cureti organismul de substantele nocive acumulate in corp ca urmare a alimentatiei nesanatoase sau a unui regim de viata dezordonat, in doar 10 zile.

Referitor la Dieta Pegana, autorul iti ofera aici cei 13 piloni care te vor ajuta sa o adopti mai usor, dar si planul de masa pe 7 zile si retetele pentru fiecare fel de mancare cuprins in acest plan.

La finalul cartii, nu numai ca vei putea afirma cat se poate de convins: In sfarsit stiu ce sa mananc pentru a fi mai sanatos!, dar vei sti si care sunt pasii pentru a incepe sa duci o viata mai sanatoasa, alegand cu mai multa grija alimentele pe care le vei consuma. "Mancare” este un ghid complet de alimentatie sanatoasa pe care il vei citi cu sufletul la gura pana la ultima pagina, pentru ca este foarte clar si la obiect, condensat in informatii valoroase si fara pagini de umplutura care sa te plictiseasca sau care sa nu-ti ajute la nimic.

TESTIMONIALE:

"Intr-o lume in care anxietatea alimentara este in continua crestere, dr. Hyman ne ofera o harta a modului in care sa respectam mancarea ca pe un medicament.” – dr. Mehmet Oz

"Tara noastra se confrunta cu niste provocari uriase. Fiecare cetatean trebuie sa fie sanatos, creativ si energic daca ne dorim sa infruntam corespunzator aceste provocari. Prin Mancare, dr. Mark Hyman a oferit fiecarui american un manual simplu si clar despre cum sa devina si sa ramana sanatos, atat spre binele lui, cat si al tarii. Trebuie sa devenim chiar acum ceva mai sanatosi, altminteri costul asistentei medicale va duce la prabusirea economiei intr-un viitor nu foarte indepartat. Aceasta carte practica nu ar fi putut sa apara intr-un moment mai potrivit.” – Tim Ryan, congresman de Ohio, autor al cartii The Real Food Revolution (Revolutia mancarii adevarate)

"Cum putem alege intre mesajele contradictorii despre mancare pe care le primim in fiecare zi? Grasimea este buna. Grasimea este rea. Zaharul este rau. Sarea este rea. Sarea este buna. Corpul uman este un sistem complex, minunat conceput, care ne spune ce functioneaza si ce nu functioneaza. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu inteleg cum trebuie sa manance pentru a fi sanatosi si pentru a avea claritate in gandire, un corp robust, dar si capacitatea de a-si implini visurile. In Mancare, dr. Mark Hyman raspunde marilor intrebari legate de mancare si ne invata cum sa o folosim ca pe un medicament. Daca esti derutat si nu stii ce sa mananci, citeste aceasta carte.” – Tony Robbins, strategul numarul unu pe probleme de viata si afaceri din America

"Dietele noastre au un impact semnificativ asupra sanatatii creierului si a bunastarii noastre generale. Insa, in lumea de astazi, exista prea multa confuzie in legatura cu ceea ce ar trebui sa mancam. Cartea Mancare, de dr. Mark Hyman, ii ajuta pe consumatori sa discearna intre confuziile alimentare si le ofera o harta pentru a duce o viata mai sanatoasa.” – Maria Shriver, jurnalista si fondatoare a Women's Alzheimer's Movement

"Noua carte a dr. Mark Hyman este antidotul perfect pentru ideile preconcepute legate de dieta si nutritie. In termeni clari si concisi, ne spune exact ce mancaruri ar trebui sa consumam si pe care sa le evitam pentru a atinge si a ne mentine o stare de bine pe tot parcursul vietii. Daca toti oamenii i-ar urma sfaturile, am putea sa reducem incidenta bolilor ce pot fi prevenite si sa micsoram costul asistentei medicale pentru toata lumea”. − dr. Toby Cosgrove, CEO al Clinicii Cleveland

"Aproape de fiecare data cand cineva paraseste cabinetul unui medic, i se spune sa faca sport si sa manance sanatos. Din nefericire, in acest moment al istoriei colective a umanitatii, nu exista un consens general referitor la modul in care am putea sa le facem corect pe amandoua. Mai ales daca ne referim la alimentatie, aproape fiecare zi vine cu o noua lovitura. Ieri, uleiul de cocos parea un panaceu, dar maine s-ar putea sa auzi ca provoaca boli cardiovasculare. Dr. Mark Hyman, care si-a dedicat cu staruinta viata bunastarii, are o noua carte care poate sa-ti ofere alinarea mult dorita. Mancare citeste printre randurile cercetarii nutritionale, oferind o harta limpede consumatorilor derutati.” − dr. Sanjay Gupta

"Mark Hyman stie la fel de multe despre mancarea si sanatatea noastra cat stie orice fiinta umana. Noua sa carte, Mancare, este un ghid valoros al alimentelor pe care ar trebui sa le mancam si, poate cel mai important aspect, al celor pe care nu ar trebui sa le mancam, ca sa devenim si sa ramanem sanatosi.” − Gary Taubes, autorul cartii The Case Against Sugar (Zaharul in boxa acuzatilor)

"In sfarsit o carte care readuce in discutie bunul-simt si integritatea in legatura cu ceea ce mancam, in ciuda deceniilor in care am fost hraniti dupa o dieta stricta si absurda, de catre asa-numitele ?autoritati de incredere?. Bravo, dr. Hyman. Aceasta carte este un remediu bun.” – dr. Christiane Northrup

"Mancarea s-a dovedit a fi un medicament mult mai puternic decat am invatat toti, desi, pentru atat de multi dintre noi, diferitele diete disponibile au zugravit o imagine derutanta. In noua sa carte, dr. Mark Hyman ne ofera exact ce avem nevoie: analiza unui expert, o descriere lucida si o solutie eficienta la intrebarea ce naiba ar trebui sa mancam pentru a ne optimiza sanatatea si longevitatea. Aceasta ar putea sa fie cea mai importanta carte pe care o citesti pe tema unui asemenea subiect esential, iar dr. Hyman este unul dintre putinii oameni valorosi care detin atat experienta, cat si aptitudini de scriitor pentru a face ca toate aceste informatii sa fie accesibile si digerabile.” – dr. Dale Bredesen, autorul cartii The End of Alzheimer's (Sfarsitul Alzheimerului)

"In razboiul dietelor, nicio batalie nu este mai apriga decat cea dintre dieta vegana cu continut scazut de grasimi si dieta paleo bogata in lipide. Mark Hyman gaseste un teren comun pentru paleo-vegani ("pegani”), precum si o dieta pe baza de plante completata moderat cu alimente de origine animala ("condi-carne”). Mancare ne ofera o reteta delicioasa de a ne reface sanatatea, avand grija si de planeta totodata.” − dr. David Ludwig, autorul cartii Always Hungry? (Cum slabesti fara sa-ti fie foame)

"Mancarea si felul in care o producem si o consumam se afla in prim-planul majoritatii crizelor sanitare, de mediu, climatice, economice si chiar politice ale lumii noastre. Prin noua sa carte, dr. Mark Hyman ne arata ca mancarea este un medicament puternic si contine informatii care vorbesc despre mediul nostru si despre genele noastre, programandu-ne corpul prin mesaje despre sanatate sau boala.”  − Deepak Chopra

"Niciodata nu a fost mai usor sa ne facem rau prin intermediul mancarii, dar nici nu a fost vreodata mai usor sa ne vindecam. La finalul cartii Mancare, te vei simti mai increzator ca niciodata si mai usurat ca niciodata sa te vindeci.” − dr. Steven R. Gundry, autorul cartii The Plant Paradox (Paradoxul plantelor)

"Cei mai multi oameni stiu ca o dieta buna reprezinta temelia sanatatii, insa nu stiu ce trebuie sa manance. O alimentatie cu un continut scazut de carbohidrati, cu un continut scazut de grasimi, paleo, pe baza de plante, de cruditati, diete vegane sau vegetariene? In Mancare, dr. Hyman limpezeste toata aceasta confuzie si le ofera cititorilor incredere si claritate in legatura cu alimentatia.” – Chris Kresser, specialist in acupunctura, autorul cartii The Paleo Cure (Tratamentul paleo)  

"Mancare, volumul semnat de dr. Mark Hyman, ne ofera o capodopera a relatarii adevarului, o abordare subversiva a sistemelor industriale care ne ameninta insasi sanatatea, explicand totodata modul in care fiecare dintre noi poate prospera luand decizii alimentare mai bune. Aceasta ar putea sa fie cea mai utila carte pe care o vei citi vreodata.” – Daniel Goleman

"Ce a facut mai exact industria agricola in legatura cu aprovizionarea cu alimente si cum ne afecteaza acest lucru sanatatea si mediul inconjurator? Cum poti fi un consumator constient atunci cand intri intr-un magazin alimentar? Care este diferenta dintre hranit cu iarba si organic? Conteaza calitatea de a fi organic? Si, serios, ce naiba ar trebui sa mananci? Dr. Mark Hyman raspunde tuturor acestor intrebari importante in noua sa carte, Mancare. Citeste-o!” – Dave Asprey, creatorul cafelei Bulletproof si autor al cartii Head Strong (Supermintea)

"Mancarea se afla in centrul bunastarii noastre, iar felul in care o obtinem are legatura directa cu sanatatea planetei. Insa ne inecam in informatii si sfaturi confuze cu privire la ce sa mancam. In noua sa carte, Mancare, dr. Mark Hyman descompune stiinta in recomandari practice despre ce sa mancam si ce sa evitam. Acesta este un manual din care aflam cum ne poate ajuta mancarea sa prosperam.” – Arianna Huffington, autoarea cartii Thrive (Prospera)

 

Anul aparitiei:2022

Pachetul de carti Pachet nutritie - Mark Hyman. face parte din categoria carti Pachete carti (bundle-uri) - Carti practice a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartile din pachet sunt scrise de catre Hyman, Mark si sunt publicate la editura ACT SI POLITON
Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Cartea "Pachet nutritie - Mark Hyman ". face parte din categoria carti >> Pachete carti (bundle-uri) - Carti practice a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Hyman, Mark si a fost publicata la Editura ACT SI POLITON Livrare se face din stoc, in 24 ore, din depozitul de carte LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 100 lei cu livrare in reteaua de Pachetomate si 200 lei pentru livrarea la usa oriunde in tara prin curier. In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi de minim 100 lei atat pentru livrarea in reteaua de Pachetomate cat si pentru livarea la usa prin curier.
Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Mark Hyman

Alte carti de la editura ACT SI POLITON

Editura ACT si Politon, editura romaneasca, parte a grupului de firme ACT, care a luat nastere din dorinta de a apropia cititorii romani de cartile audio, de cartile narate si in aceeasi masura si de cartile tiparite. Dezideratul nostru este de a va familiariza cu audiobookurile de dezvoltare personala si profesionala, meditatie, spiritualitate sau de diete si sanatate, narate de binecunoscuti actori romani
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.