Descriere - Otet si mustar, produse pregatite in casa
Mustarul si otetul sunt nelipsite din bucataria noastra si ne fac mancarurile mult mai gustoase. Te invitam sa descoperi tainele prepararii acestora din produse naturale la tine acasa. In carte vei citi despre cum poti sa faci otetul macerat, cu ierburi aromatice, cu fructe sau condimente. Vei invata ca nu este deloc complicat sa prepari mustar si sa il folosesti in numeroase retete.
Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii despre cum putem fabrica insa otet in casa si despre cum il putem folosi pe acesta pentru a prepara mustar, veti gasi in aceasta carte:
Din cuprins:
Cateva informatii despre otet
Principiile de baza pentru fabricarea otetului
Prepararea otetului de fermentatie
Metode-pitrocire-greseli de fabricatie
Retete pentru otet macerat
Otet cu ierburi aromate (busuioc, tarhon, oregano, rozmarin, etc.)
Retete pentru otet cu condimente si arome (ghimbir, albastrele, miere, usturoi, oregano, peperroni...)
Otet cu arome de fructe (zmeura, capsune, afine, ienupar, etc)
Muraturi (castraveti cu boabe de mustar, rosii, scortonera, etc.)
Prepararea mustarului
Retete de mustar (mustar dulce, mustar cu whisky, mustar englezesc cu ierburi aromate, mustar negru, ...etc)
Dispozitii legale
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 128
Format: 13x20