Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Mituri, fobii si adevaruri despre alimente (Dr. Joe Schwarcz) - Schwarcz, Joe

Mituri, fobii si adevaruri despre alimente (Dr. Joe Schwarcz)

Editura HOUSE OF GUIDES


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 4 zile lucratoare.
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Mituri, fobii si adevaruri despre alimente (Dr. Joe Schwarcz)



66 constatari stiintifice care ne pot salva, prelungi si imbunatati viata - Mituri, fobii si adevaruri despre alimente.


In aceasta carte autorul s-a folosit de cunostintele lui vaste in materie de chimie alimentara si vrand sa verifice miturile si diferitele mode si tendinte alimentare, le-a aplicat. Rezultatul este o prezentare surprinzatoare si placuta a miracolelor stiintifice care se petrec in organismul nostru de fiecare data cand luam o gura de mancare.

Fiecare dintre capitolele acestei lucrari este conceput ca unul de sine statator si cuprinde informatii actualizate despre anumite alimente. In partea intai, autorul analizeaza rolul pe care il au componentele naturale din nutrimente. Ce contin rosiile, soia sau broccoli si cum contribuie componentele respective la sanatatea noastra?
De ce glutenul din grau le face rau anumitor persoane? In partea a doua, Joe Schwarcz analizeaza consecintele interventiei omului asupra alimentelor. Care sunt riscurile si avantajele aditivilor sau ale modificarilor genetice?

Ce efect spera lumea sa obtina prin adaugarea anumitor bacterii in compozitia alimentelor? In partea a treia, el vorbeste despre substantele chimice – cum sunt reziduurile pesticidelor, remanentele antibioticelor, grasimile trans si chimicalele care provin din materialele plastice – care ajung intamplator in mancarea noastra, ca urmare a procesarii alimentelor.

Si, pentru o informare cat mai corecta, dupa ce veti cunoaste datele stiintifice, in partea a patra autorul analizeaza o serie de idei – destul de ciudate – in materie de nutritie. Toate aceste subiecte sunt de-a dreptul fascinante.


Anul aparitiei: 2009
Tip coperta: Brosata
Format: 140x205
Numar pagini: 368
Cartea "Mituri, fobii si adevaruri despre alimente (Dr. Joe Schwarcz) ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Cultura - Cultura generala a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Schwarcz, Joe si a fost publicata la Editura HOUSE OF GUIDES Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura HOUSE OF GUIDES

Editura HOUSE OF GUIDES. Carti de la editura HOUSE OF GUIDES

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.