Descriere - Minienciclopedie pentru profilaxie si terapie cu sucuri proaspete din fructe si legume
Organismul uman este influentat in totalitate inclusiv de modul in care ne hranim, de calitatea nutrientilor din alimentele asimilate, precum si de compatibilitatea dintre mancarurile ingerate si necesitatile noastre energetice particulare.
Stiinta moderna a studiat mai ales in ultimele doua secole atat aspectele ce sunt specifice nutritiei si dieteticii, cat si relatia acestora cu sanatatea omului. Rezultatele ce au fost astfel obtinute in ameliorarea, tratarea si chiar vindecarea definitiva a tot mai multor afectiuni, tulburari si simptome printr-o alimentatie adecvata inteligent aleasa si optima sunt chiar extraordinare, iar tocmai in acest context se incadreaza aceasta lucrare unica in felul ei, integrala, referitoare la terapiile perfect naturale cu sucuri simple, dar si combinate, ce sunt obtinute doar din legume si fructe proaspete, a caror valoare tamaduitoare este universal recunoscuta atat de catre nutritionisti, cat si de catre consumatorii inteligenti.
Aceasta lucrare in felul ei exhaustiva raspunde pe intelesul tuturor si intr-un mod bine documentat la intrebarea: De ce este mult mai indicat sa bem, in terapia naturista, sucul proaspat extras, decat sa mancam ca atare fructele si legumele? De asemenea, sunt oferite in extenso si informatiile necesare pentru ca fiecare cititor sa poata folosi aceste terapii in functie de necesitatile proprii.
Cunoasterea enciclopedica a efectelor vindecatoare ale sucurilor proaspete si naturale se constituie asadar ca fiind o valoare imensa in ajutorul starii de sanatate deplina a fiecaruia si de aceea aceasta carte in felul ei extraordinara este foarte bine sa o pastrati mereu la indemana.