Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Marfurile alimentare in comertul international - Dima, Dumitru

Marfurile alimentare in comertul international

Editura ECONOMICA


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Marfurile alimentare in comertul international

Pentru elucidarea problemelor calitatii marfurilor din toate unghiurile de vedere ale economiei de piata libera, trebuie clarificate campul si conditiile in care calitatea normala a marfurilor poate sa exercite o influenta nu numai pentru a contribui la prosperitatea agentilor economici implicati (printr-o marja stimulatorie de profit), ci si prin consolidarea liniilor de forta care asigura, prin intermediul agentilor economici, cresterea prosperitatii generale a populatiei, deci si a tarii in ansamblul ei. Cu cat un agent economic este mai sensibil la respectarea corecta a mecanismelor complexe ale economiei de piata (care actioneaza oriunde intr-un cadru legislativ bine precizat si dinamic), cu atat sansele sale de reusita sunt mai mari, miza fiind nu numai supravietuirea, dar si dezvoltarea, cresterea sa continua in raport cu imaginea pe care si-o creeaza pe piata.

      Studiul modern al marfii cerceteaza si fundamenteaza notiuni, concepte si categorii merceologice implicate in activitatea manageriala a circulatiei tehnice a marfurilor atat pentru intreprinderea producatoare, cat si pentru diferitele tipuri de intreprinderi care se ocupa de activitati comerciale.

      Selectia tematica urmareste furnizarea elementelor teoretice si a postulatelor operationale merceologice utilizabile in conditiile economiei de piata.
Autorii

ISBN 973-590-423-3
An aparitie 2001
Nr. de pagini 336
Format 17x24

Detalii produs

Cartea "Marfurile alimentare in comertul international ". face parte din categoria carti >> Stiinte economice - Management a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Dima, Dumitru si a fost publicata la Editura ECONOMICA Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura ECONOMICA

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.