Descriere - Lupta cu inflamatia!
Retete culinare bogate nutritional din alimente integrale
Aceasta carte de retete se concentreaza pe alimente nesofisticate si foarte simplu de preparat.
Retetele din aceasta carte:
- Sunt fara grau sau gluten;
- Sunt fara lactate, oua, complet vegane;
- Nu au zahar adaugat, miere sau sirop de artar etc;
- Folosesc leguminoase usor de digerat(dar pot fi folosite toate tipurile de leguminoase);
- Nu folosesc fructe cu un continut ridicat de zaharuri;
- Nu contin solanacee(citeste "Cuvant-inainte” pentru mai multe informatii despre solanacee);
- Nu contin soia(sunt sugestii in cazul in care puteti folosi laptele de soia sau puteti folosi lapte de migdale, orez etc);
- Folosesc o cantitate limitata de ulei(sau pot fi facute complet fara ulei).
Angela Poch a absolvit Total Health School of Nutrition din Calgary, AB, si cunoaste nevoile nutritionale de baza. Desi aceasta carte este foarte restrictiva, Angela evita extremele in alimentatie, cu exceptia cazului in care acestea sunt impuse de un medic pentru nevoile particulare ale unui pacient. De 15 ani, Angela adapteaza retete vegane si vegetariene pentru clasele de gatit sau pentru prieteni cu sensibilitati alimentare. A dezvoltat multe servicii si produse, precum: carti de retete, materiale despre sanatate, cursuri on-line si videouri, pentru a veni in sprijinul unor nevoi de sanatate si de stil de viata.