Descriere - Joseph Hadad. Omul
Nascut in Israel, din parinti cu origini marocane si tunisiene, Joseph Hadad a intrat in adolescenta la Scoala de Bucatari din Haifa si astfel si-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid in bucatariile hotelurilor unde a lucrat si a devenit, in 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel.
In culmea gloriei, a plecat la Bucuresti, in 1996, unde viata l-a pus la incercare, dar i-a oferit si recompense.
De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, om de televiziune, proprietar de restaurante si consultant international de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul il stie de la televizor, iar pasionatii de mancare, din restaurante, se afla un om sensibil, meticulos, hotarat, un bun dascal, un fiu, tata, prieten.
Andra Ilias este jurnalist de peste 20 de ani. A lucrat pentru diverse reviste, iar in ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prin abordarea domeniului horeca dintr-o perspectiva documentata, scriind pentru publicatii si site-uri de specialitate si oferind consultanta pentru restaurante.
A absolvit un curs profesional de bucatari pentru a fi sigura ca vorbeste acelasi limbaj si a studiat domeniul atat din punctul de vedere al combinatiilor alimentare, cat si al istoriei sau al bucatariilor etnice pe care le exploreaza in calatoriile sale in intreaga lume. Informatii despre activitatea ei se gasesc pe blogul www.andra-ilias.ro
Anul aparitiei: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Numar pagini: 172
ISBN: 978-606-44-0345-2