Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Istoria Gustului - ***

-15%
Istoria Gustului

Editura VELLANT

Autor: ***

Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 3.2/7 (5 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
 
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Istoria Gustului

Istoria gustului este prima carte care discuta realizarile culinare ale diferitelor civilizatii, din trecut si prezent, descoperirile de ultima ora din istoria mondiala a gastronomiei, aruncand o noua lumina asupra placerii de a manca. Rezultatul este o complexa istorie a gustului: o incursiune prin cele mai elevate, elegante si placute ganduri despre mancare – ingrediente, preparare, prezentare – din preistorie pana in prezent. Care este motivul pentru care europenii, a caror bucatarie a fost una puternic condimentata incepand din vremea Imperiului Roman, au ajuns sa piarda complet gustul condimentelor pana in secolul al XIX-lea? Cum au influentat cafeaua si ciocolata obiceiurile culinare europene si comertul international? Care au fost originile sofisticatei si variatei bucatarii arabe? De la inceput pana la sfarsit, aceste pagini spun povestea incitanta si bogat ilustrata a unuia dintre obiceiurile umane vitale, care nu doar ne tine in viata, ci ne face sa ne simtim vii. Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior seful Catedrei de Istorie. O autoritate in istoria medievala a Spaniei, el este autorul lucrarii Images of the Medieval Peasant, care a fost premiata de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins in 2002. Zeci de ani a cautat – si a gasit – mancaruri rafinate si noi experiente culinare in numeroase tari.

Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior seful Catedrei de Istorie. O autoritate in istoria medievala a Spaniei, el este autorul lucrarii Images of the Medieval Peasant, care a fost premiata de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins in 2002. Zeci de ani a cautat – si a gasit – mancaruri rafinate si noi experiente culinare in numeroase tari.

Detalii produs

Autor: ***
Editura: VELLANT

Nr. pagini: 368

Format: 26/21

Anul aparitiei: 2008

Categoria:
Cartea "Istoria Gustului ". face parte din categoria carti >> Stiinte umaniste - Arta a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre *** si a fost publicata la Editura VELLANT Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de ***

Alte carti de la editura VELLANT

Editura VELLANT. Carti de la editura VELLANT
Negutatorul de zapada
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 34,90 Lei  27,92 Lei
Operele alese ale lui T.S. Spivet
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 45,17 Lei  36,14 Lei
Fizica simpatica
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 39,90 Lei  31,92 Lei
Foc si furie - Michael Wolff
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 40,00 Lei  32,00 Lei
Gauguin si culorile tropicelor
Adauga in cos
-5Lei
In Stoc
PRP: 19,17 Lei  15,34 Lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.