Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Industria alimentara intre adevar si frauda - Banu, Constantin

Industria alimentara intre adevar si frauda

Editura ASAB


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 4 zile lucratoare.
Apreciere: 7.0/7 (2 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Industria alimentara intre adevar si frauda

Cititorii se vor intreba pe drept cuvant ce semnificatie are titlul cartii "Industria alimentara intre adevar si frauda". Cu regret trebuie sa atrag atentia consumatorilor ca nu consuma alimente "curate" asa cum se lauda mai marii patronatelor producatorilor si procesatorilor, avand in vedere multitudinea de aditivi alimentari si ingrediente care fac ca orice produs alimentar sa fie departe de un produs natural care sa fie consumat in deplina siguranta si care sa corespunda unor conditii nutritionale si senzoriale, dar si de inocuitate menite sa satisfaca pe deplin cerintele acestora.
Ultimele evenimente privind falsificarea carnii de vita tocata cu carne de cal, problema prezentei aflatoxinelor in unele produse alimenatre (carne, lapte si produse lactate), prezenta salmonelelor pe carcasele de pasare, prezenta pesticidelor pe produsele vegetale (fructe si legume), prezenta unor substante cu caracter antibiotic in carnea de curcan confirma faptul ca industria alimentara romaneasca mai are un drum lung de parcurs pana ce produsele alimentare vor deveni produse cu adevarat "curate", care sa poata fi consumate fara teama de imbolnaviri.
Prof. Dr. Ing. Constantin BANU
Membru titular al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti"


Prezentare coordonator:

Constantin Banu - absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara, este Doctor Inginer in Industia Alimentara si membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice din Romania. A coordonat teze de doctorat in specialitatile: Tehnologii si echipamente in industria alimentara, Biotehnologii in industria alimentara. Este autor a numeroase carti si tratate, manuale, indrumatoare de laborator si proiectare, lucrari stiintifice aparute in reviste de specialitate din tara si strainatate si detine brevete de inventii si inovatii. Pentru activitatea sa didactica, pedagogica si de cercetare a primit numeroase premii, diplome de onoare, de excelenta si de merit.



 Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Numar pagini: 624
Data Aparitiei: noiembrie 2013

Detalii produs

Cartea "Industria alimentara intre adevar si frauda ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Diverse a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Banu, Constantin si a fost publicata la Editura ASAB Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Constantin Banu

Alte carti de la editura ASAB

Editura ASAB. Carti de la editura ASAB

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.