Descriere - Hrana tamaduitoare
Privire de ansamblu asupra felului in care actioneaza asupra noastra hrana sanatoasa Hildegard von Bingen si Sebastian Kneipp au fost printre primii care au inteles valoara terapeutica a hranei. Si cu toate acestea, nu orice aliment sanatos este in mod automat si un leac. Intre valoarea unui aliment pentru sanatatea noastra si valoarea sa terapeutica trebuie facuta o distinctie clara. Acest indreptar va releva uimitoarele posibilitati de vindecare cu ajutorul alimentelor. In plus mai sunt prezentate pe langa efectele curative pe care alimentele le dezvolta in interiorul organismului nostru si cele de care putem beneficia folosind extern, de exemplu sub forma de frectii, masti, cataplasme, bai sau comprese aceleasi alimente. Printr-o alimentatie corespunzatoare bolile pot fi prevenite, iar cele deja instalate pot fi tratate.
Anul aparitiei: 11.03.2002
Pagini continute: 141
Dimensiuni: 17/24
ISBN: 973-9398-18-9