Descriere - Hoteluri si restaurante
Manual pentru Scolile de Specialitate si nu numai …
Lucrarea HOTELURI SI RESTAURANTE, este prima editie in limba romana a editiei 12 in limba germana, aparuta in 2013, a lucrarii "Restaurant und Gast”, lucrare de referinta in domeniu, utilizata atat ca manual de studiu in scolile de specialitate cat si ca lucrare de baza in activitatea unitatilor de activeaza in domeniul HoReCa.
Lucrarea este destinata atat incepatorilor cat si personalului cu experienta, care doreste sa isi imbunatateasca cunostintele din domeniu, cele peste 700 de pagini full-color acoperind toate aspectele ce privesc aceste domenii.
Grupuri tinta:
Elevi ai scolilor de profil
Ospatari
Bucatari
Manageri de Restaurante, Terase, Cafenele, Baruri
Manageri de Pensiuni, Moteluri, Hoteluri
Organizatori de evenimente
Toti cei pasionati de bucatarie … si nu numai
Structura si utilizarea cartii
Cartea a fost creata de o echipa experimentata de autori formata din profesionisti in domeniu.
Lucrarea are peste 20 de capitole si este structurata in mod sistematic in functie de subiecte.
Cartea este utila atat pentru orientarea profesionala si trainingul practic.
Deasemenea poate fi folosita ca o lucrare de referinta.
Explicatiile sunt insotite de numeroase imagini colorate, tabele si grafice.
Din cuprins
Notiuni de protectia muncii
Igiena
Organizarea bucatariei
Structura alimentelor
Retete
Bauturile alcoolice si nealcoolice
Organizarea unui eveniment
Tehnici de asezare a mesei
Marketing
Organizarea si administrarea unui Restaurant / Hotel
Produse pentru industria hoteliera
Anul aparitiei:2021