Descriere - Ghidul Hoteluri si Restaurante Romania 2006
Ghidul Hoteluri si Restaurante Romania este primul ghid de hoteluri si restaurante al Romaniei. A fost editat incepand din 2002, in editii anuale (2002, 2003, 2004, 2005, 2006). Prezinta piata de hoteluri si restaurante a tarii cu informatii valabile pentru intervalul aprilie (anul in curs) - martie (anul urmator).
Ghidul descrie unitatile de cazare si alimentatie, clasificate dupa un standard propriu de clasificare.
House of Guides continua traditia si acorda si in acest an premiile de excelenta in domeniul HoReCa: hotelul anului, managerul de hotel al anului, managerul anului in restauratie, restaurantul anului, bucatarul anului.
Poate fi abordat si de catre turistii straini avand pictogramele, modul de utilizare si informatiile generale traduse si in limba engleza.
Piata este reprezentata de toate tipurile de unitati de cazare (motel, hostel, vila, pensiune, hotel) si de alimentatie publica (pub, braserie, pizzerie, fast-food, terasa, restaurant). Specificul bucatariei este inscris in limba engleza.
Spicuim din ecourile aparute in presa romaneasca si straina la aparitiile anuale ale ghidului: "Produsul este peste standardele productiei de ghiduri romanesti" (Brigitte Rolofs - Der Spiegel); "Este un produs unicat" (Capital); "Cel mai complet ghid de hoteluri si restaurante al Romaniei" (Adevarul); "House of Guides si-a dezvoltat propriul sistem de clasificare si evaluare, urmand exemplul ghidurilor vest-europene" (Karl Grobe-Hagel - Frankfurter Rundschan).
Caracteristici tehnice:
110 x 192 mm, 660 pagini , full color, tipar lux, coperta cartonata