Descriere - Ghidul gastronomic al Romaniei 2006
Ghidul gastronomic al Romaniei 2006 constituie un instrument de orientare excelent atat in bucataria traditionala romaneasca, cat si in secretele retetelor moderne. Cuprinde peste 1500 de retete, inclusiv un capitol de gastronomie internationala cu 200 de retete atent selectionate. Ghidul debuteaza cu o istorie a gastronomiei autohtone, condimentata cu nenumarate retete specifice fiecarei zone. Bucataria traditionala este structurata pe opt regiuni distincte din punct de vedere gastronomic (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Oltenia si Muntenia), fiecare cu delicatesele sale inconfundabile
An de aparitie: 2006
Numar de pagini: 356
Format: 13 x 20 cm
Cartea "Ghidul gastronomic al Romaniei 2006 ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre *** si a fost publicata la Editura HOUSE OF GUIDES
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.