Descriere - Gateste cu Gina. Gustul unic de acasa
Gustul unic de acasa este un ghid complet pentru gospodine si bucatari care include peste 100 de retete pentru ciorbe, antreuri, mancaruri, sosuri, dulceturi si alte delicateturi, toate explicate cu drag si foarte multe amanunte utile. In aceasta carte, pofticiosii vor gasi toate retetele esentiale de care au nevoie pentru a trai o viata cu gust.
Hai sa gatim impreuna mancaruri simple, gustoase si sanatoase, fara exces de grasimi si prajeli, dar respectand totusi mostenirea mamelor si bunicilor noastre. – Gina Bradea
Aceste carti nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta daca:
- Iubesti mancarea cu gust si vrei sa inveti sa prepari mancaruri ca la mama acasa.
- Iti place sa incerci mereu preparate noi din bucataria traditionala si din cea internationala.
- Iti doresti sa inveti sa pregatesti un meniu variat si sanatos pentru cei dragi
- Vrei sa ai mereu la indemana inspiratie pentru preparate delicioase.
Si, cel mai important:
- Pui un strop de pasiune si o lingurita cu varf de iubire in fiecare farfurie.
Recenzie:
"Intr-o epoca in care lumea pare ca se indeparteaza de traditii, de tot ceea ce am mostenit bun si frumos de la strabunii nostri, Gina Bradea incearca sa transmita generatiilor noi lucruri frumoase si valoroase pe care ar fi mare pacat sa le pierdem. ?i nu ma refer doar la retete culinare, ci la autenticitate, la bunatate, respect si dragoste de oameni. Gina nu este doar o gospodina pasionata asa cum ni le amintim cu drag pe bunicile si pe mamele noastre, ci este si un om minunat, un exemplu frumos care are multe de transmis.” – Irina Binder, Scriitoare
Ce gasesti in aceste carti:
- Peste 150 de retete pentru ciorbe, supe, salate, tocanite, fripturi, aluaturi, placinte si prajituri
- Indicatii, trucuri si sfaturi care ofera si celor mai cunoscute retete o aroma speciala
- Explicatii detaliate, complete, care iti arata pas cu pas cum poti transforma ingrediente simple in preparate delicioase
- Informatii practice despre unitatile de masura si tehnicile specifice folosite in bucatarie.