Descriere - Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete
Unii spun ca ingrasa, altii ca produc depresie, altii ca iti dau energie. Un lucru e clar: nu putem trai fara ele… IUBIM DULCIURILE.
Dulciurile sunt afrodisiace si produc senzatii asemanatoare starilor pe care le traim atunci cand iubim.
Enciclopedia dulciurilor si a produselor de patiserie este, in primul rand, o culegere de retete pentru deserturi: retete vechi si noi, romanesti si straine, retete traditionale si clasice, ieftine sau sofisticate, retete de fiecare zi sau special create pentru ocazii festive, istorii si povesti despre dulciuri clasice, biografii ale bucatarilor celebrii, casete informative despre restaurante, cofetarii celebre din lume.
La acestea se adauga o antologie a celor mai reusite retete din carti vechi de bucate romanesti si un capitol special cu retetele lui Radu Anton Roman unele publicate in rubrica revistei Bucataria pentru toti la rubrica: "Hop si noi pe Papamond”.
Nu in ultimul rand, vor fi prezente cele mai reusite retete primite de la cititori - "Best Of" .
* retete pentru dulciuri de casa si de cofetarie (budinci, creme, inghetate, casate, bomboane, ciocolata etc)
* dulciuri pentru vegetarieni
* produse de patiserie preparate din toate tipurile de aluat: dospit, fraged, oparit, foitaj sau de placinte.
Cartea "Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre *** si a fost publicata la Editura ATHANOR
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.