Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete - ***

Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete

Editura ATHANOR

Autor: ***

Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 5.1/7 (11 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete

Unii spun ca ingrasa, altii ca produc depresie, altii ca iti dau energie. Un lucru e clar: nu putem trai fara ele… IUBIM DULCIURILE.

Dulciurile sunt afrodisiace si produc senzatii asemanatoare starilor pe care le traim atunci cand iubim.

Enciclopedia dulciurilor si a produselor de patiserie este, in primul rand, o culegere de retete pentru deserturi: retete vechi si noi, romanesti si straine, retete traditionale si clasice, ieftine sau  sofisticate, retete de fiecare zi sau special create pentru ocazii festive, istorii si povesti despre dulciuri clasice, biografii ale bucatarilor celebrii, casete informative despre restaurante, cofetarii celebre din lume.


La acestea se adauga o antologie a celor mai reusite retete din carti vechi de bucate romanesti si un capitol special cu retetele lui Radu Anton Roman unele publicate in rubrica revistei Bucataria pentru toti la rubrica: "Hop si noi pe Papamond”.

 

 Nu in ultimul rand, vor fi prezente cele mai reusite retete primite de la cititori - "Best Of" .

    * retete pentru dulciuri de casa si de cofetarie (budinci, creme, inghetate, casate, bomboane, ciocolata etc)

    * dulciuri pentru vegetarieni

    * produse de patiserie preparate din toate tipurile de aluat: dospit, fraged, oparit, foitaj sau de placinte.

Detalii produs

Cartea "Enciclopedia dulciurilor si produse de patiserie. Peste 400 de retete ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Gastronomie a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre *** si a fost publicata la Editura ATHANOR Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de ***

Alte carti de la editura ATHANOR

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.