Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor - Vasilachi, Georgeta

Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor

Editura ARC


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 7 zile lucratoare.
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 7 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor

Conceput si realizat de un doctor in stiinte medicale, specialist in medicina interna si cea de familie, volumul prezinta principalele ciuperci comestibile si otravitoare (peste 100 de specii), textul fiind insotit de planse color.
Multe dintre aceste daruri ale naturii au inalte proprietati curative, dar sint putin cunoscute de populatie. De asemenea, cartea descrie componenta lor chimica, efectele curative, reactiile nedorite, intoxicatiile posibile atit la adulti, cit ti la copii. Volumul de fata este printre putinele lucrari care analizeaza efectul ciupercilor asupra sanatatii omului, proprietatile cancerigene ale unora sau anticancerigene ale altora, precum si tratarea alergiilor si SIDA prin intermediul lor. O atentie deosebita se acorda drojdiilor alimentare: drojdiile de panificatie, de vin si de bere, care nu sint altceva decit ciuperci unicelulare. Drojdiile se folosesc la tratarea cancerului, hepatitei, proceselor supurative in plamini, diabetului zaharat, anemiei, gastritei, enterocolitei, amenoreei, dermatitei etc. Pe linga datele de ordin general, lucrarea include si un sir de sfaturi practice privind prepararea ciupercilor, sfaturi insotite de retete ale unor mincaruri din ciuperci, drojdii de vin, de bere si de cvas, mentionindu-se totodata efectele unui consum abuziv.
Cartea se adreseaza persoanelor care vor sa afle mai multe despre o alimentatie corecta, medicilor si bucatarilor.



Numar pagini: 200
FORMAT: 165x240mm
COPERTA: brosata
ANUL APARITIEI: 2010
Cartea "Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Diete si tratamente a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Vasilachi, Georgeta si a fost publicata la Editura ARC Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura ARC

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.