Descriere - Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.)
Champignon tehnologia de cultura (Agaricus spp.). Ciuperca de balegar sau de strat, alba, crem sau bruna
Din cuprins:
Prefata
Capitolul I - Caracterizare generala
Capitolul II - Tehnologia de cultura in sistem clasic
Capitolul III- Tehnologia de cultura in sistem intensiv-industrial
Capitolul IV- Tehnologia de cultura a ciupercii termofile-AGARICUS BITORQUIS
Capitolul V- Norme privind cultura ecologica a ciupercilor
Capitolul VI- Boli si daunatori
Capitolul VII- Pesticide utilizate la dezinfectia si combaterea bolilor si daunatorilor
Lista de figuri
Bibliografie
CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade....
Proteina vegetala obtinuta din ciuperci se afla pe locul doi, pe plan mondial dupa cea din soia.
Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 287
Cartea "Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.) ". face parte din
categoria carti >>
- a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Tudor, Ioana si a fost publicata la Editura LUCMAN
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.