Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Chefi de Romania - Lima, Daniela

Retete din carne rosie si vanat

Chefi de Romania

Editura LIBRIS EDITORIAL


Livrare in:  Bucuresti - Sector 1

Tara: *
Judet: *
Oras: *
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Joi, 13.02 - Vineri, 14.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Sâmbătă, 15.02 - Duminică, 16.02
In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 15.02 - Duminică, 16.02
In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

Ajunge: Duminică, 16.02 - Luni, 17.02
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Joi, 13.02 - Vineri, 14.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Sâmbătă, 15.02 - Duminică, 16.02
In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Vineri, 14.02 - Sâmbătă, 15.02
In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 12.9 Lei

Ajunge: Sâmbătă, 15.02 - Duminică, 16.02
In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

Ajunge: Duminică, 16.02 - Luni, 17.02
Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
Status: In curs de reaprovizionare
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Descriere - Chefi de Romania

Retete din carne rosie si vanat

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este ea intiparita
in minte  – dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu  

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine.
Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie.
Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu "Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea

Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 72
Format: 25x21

Cartea "Chefi de Romania ". Retete Din Carne Rosie Si Vanat face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Gastronomie a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Lima, Daniela si a fost publicata la Editura LIBRIS EDITORIAL Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura LIBRIS EDITORIAL

Libris Editorial este o editura romaneasca ce ofera o gama variata de carti, acoperind multiple domenii si interese. Editura se remarca prin diversitatea titlurilor publicate, incluzand literatura romana contemporana, lucrari de specialitate in domeniul medical, carti de dezvoltare personala si volume de poezie. De asemenea, Libris Editorial promoveaza autori romani si internationali, oferind cititorilor acces la o paleta larga de opere literare si stiintifice. Prin angajamentul sau fata de calitate si diversitate, Libris Editorial contribuie semnificativ la imbogatirea peisajului cultural si educational din Romania.
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.