Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare - Doppler, Franz

-25%
Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Editura M.A.S.T.


Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 6 zile lucratoare.
Apreciere: 5.0/7 (4 voturi)
Calificativul nostru
Recomandat
 
Status: epuizat
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Beneficii:

Descriere - Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

- Ghid pas cu pas
- Sfaturi profesioniste de la macelarie
- Retete clasice si noi.
- Capitol pentru calcularea costurilor
   
Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.   
 

Cuprins :

Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwursti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Siilzwurst (toba si piftie)
Reteta de Siilzwurst 
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 142
Format: 13x20

Detalii produs

Editura: M.A.S.T.

Format: -

Anul aparitiei: -

Cartea "Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare ". face parte din categoria carti >> Practice si timp liber - Sfaturi practice - Afaceri a catalogului LibrariaRomana.ro. Cartea este scrisa de catre Doppler, Franz si a fost publicata la Editura M.A.S.T. Pentru orice solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Franz Doppler

Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.