Descriere - Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare
Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
- Ghid pas cu pas
- Sfaturi profesioniste de la macelarie
- Retete clasice si noi.
- Capitol pentru calcularea costurilor
Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.
Cuprins :
Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwursti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Siilzwurst (toba si piftie)
Reteta de Siilzwurst
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor
Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 142
Format: 13x20