Descriere - Calitatea in turism si alimentatie. Clasa a IX-a - Tantica Petre
Auxiliarul CALITATEA IN TURISM SI ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizatin conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari in domeniul de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.
Auxiliarul este structurat in sapte capitole, dupa cum urmeaza:
CAPITOLUL 1 Calitatea produselor si a serviciilor
CAPITOLUL 2 Valoarea nutritiva a produselor alimentare
CAPITOLUL 3 Caracteristicile organoleptice ale grupelor de marfuri alimentare
CAPITOLUL 4 Verificarea calitatii produselor si a serviciilor
CAPITOLUL 5 Marcarea, etichetarea si ambalarea produselor
CAPITOLUL 6 Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare
CAPITOLUL 7 Standardizarea produselor si a serviciilor
Pentru fixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute exercitii diverse si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.
An aparitie: 2018
Nr. pagini: 160
ISBN: 978-606-528-410-4
Autori: Tantica Petre, Gabriela Iordache