Descriere - Bucate si preparate de post
360 de retete traditionale
Postul alimentar este cunoscut si practicat de mii de ani in toate culturile, insa intr-o forma empirica.
In ultimii ani a fost supus studiului stiintific, iar secretele lui incep sa iasa la suprafata. Este unanim acceptat faptul ca postul alimentar are un efect antiimbatranire si de reducere a riscului de dezvoltare a unor stari patologice. In lumea moderna exista nenumarate dovezi ca supraalimentatia atrage dupa sine obezitatea si alte afectiuni asociate cu aceasta.
In toate civilizatiile si in toate religiile, postul alimentar a fost investit cu valente curative nu numai in ceea ce priveste corpul, dar si psihicul, sufletul.
Se face deseori confuzia intre Post si diferitele diete sau cure de slabire, detoxifiere etc., dar oare care este diferenta dintre ele? Diferente sunt mai multe, dar in primul rand difera scopurile.
• Bucate si preparate de Post
• Postul crestin
• Conserve din Legume si Zarzavaturi
• Posturile si dezlegarile lor
• Muraturile cu valoare terapeutica,
• Sanatate cat cuprinde
• Paine taraneasca
• Salate - Aperitive
• Sosuri Reci si Calde
• Supe - Ciorbe - Borsuri
• Ciorbe si Borsuri de legume
• Mancaruri din Fructe de Mare
• Mancaruri de legume
• Mancaruri de Bame
• Mancaruri de Fructe
• Retete din Batrani
• Gemuri si Marmelade
• Strudel si Placinte
• Inghetate
• Deserturi
• Prajituri
• Dulceturi
• Serbeturi
• Compoturi
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 232
Format: 13x20