Descriere - Boli contractate prin intermediul animalelor
Cancerul si alte boli transmise de la animale sau prin produsele de origine animala
Un adevar partial recunoscut este si acela ca anumite substante toxice pot declansa diferite boli. Ele provin din mediul inconjurator sau sunt "fabricate” in organism ca urmare a obiceiurilor gresite care provoaca probleme de sanatate: mancatul excesiv, consumul exagerat de feluri de mancare la o singura masa, mestecatul rapid si consumul de alimente rafinate concentrate, sau fast food.
Cu siguranta, invazia germenilor in organismul uman provoaca boli, in special daca fortele de aparare ale acestuia sunt diminuate, iar imunitatea este slabita (in urma trairii unor sentimente de vinovatie, furie, teama sau ura)…
Hrana consumata de oameni provine fie din lumea vegetala, fie de la animale. Este aproape sigur ca virusurile purtate de animale sunt mai active in producerea bolilor la oameni decat cele ale plantelor, intrucat dpdv biologic, plantele sunt foarte diferite de animale si de oameni.
Desi plantele au boli de natura bacteriana, virala sau fungica, probabilitatea ca virusurile plantelor sa fie implicate in aparitia bolilor la om este infima.
Inca nu s-a descoperit cauza unor boli precum artrita, boala de colagen, distrofiile musculare, multiple boli cronice si intestinale, (boala lui Crohn, colita ulceroasa, boala celiaca si boala fibrochistica a pancreasului); multe din aceste boli cu cauza necunoscuta, sunt asociate cu bolile animalelor, transmise la om prin contact direct cu animalele infestate, fie prin consumarea carnii, laptelui sau oualelor acestora…
A existat o vreme cand pestele putea fi recomandat ca cea mai sanatoasa carne. Aceasta conceptie s-a schimbat, intrucat multe deseuri chimice industriale au fost deversate in apele unde traiesc pestii.
La fel si antibioticele cu care sunt tratate animalele, pentru a ramane sanatoase. In America, jumatate din antibioticele produse sunt destinate tratarii animalelor din ferme (viitoarea carne consumata de catre populatie).
Boli contractate prin intermediul animalelor este rezultatul unui studiu de peste 20 de ani.
Cele 248 de referinţe, selectate din literatura ştiinţifică, in progres continuu, despre efectele contactului cu animalele, bolile acestora şi produsele de origine animală asupra vieţii oamenilor, sunt exemple semnificative, dar care nu epuizează materialul disponibil.
Agatha Trash a absolvit Colegiul Medical din Georgia. Lucrand ca anatomopatolog, atat in spital, cat si ca practicant privat, a facut mii de autopsii care i-au furnizat o imagine clara cu privire la ravagiile bolilor asupra corpului uman.
Dr. Calvin Trash a absolvit, de asemenea, Colegiul Medical din Georgia. A practicat medicina interna peste 40 de ani si a obtinut Masterul in Sanatate Publica la Universitatea de Medicina din Loma Linda, dovedind un interes special pentru nutritie si medicina preventiva.
Doctorii Trash au dobandit o experienta deosebita in spitale si in practica medicinei private, iar mai recent, prin imbinarea tehnicilor simple de dieta naturala, terapie fizica si indrumare spirituala, ajungand la intelegerea mult mai corecta a tratamentului si a prevenirii bolilor.
CUPRINS:
Introducere
Capitolul 1. Boli transmise de la animale la om si prin consumul produselor de origine animala
Capitolul 2. Boli provenite de la pui, porci, pesti si albine
Capitolul 3. Contaminarea omului cu boli specifice animalelor
Capitolul 4. Legatura dintre neoplasm si consumul produselor de origine animala (carne, lapte, oua, etc.)
Capitolul 5. Extinderea bolii de cancer
Capitolul 6. Alimente care pot inlocui laptele si ouale
Capitolul 7. Bolile care pot sa apara in urma consumului de lapte
Capitolul 8. Boli cauzate de grasimea din lapte
Capitolul 9. Proteinele si aminoacizii din lapte
Capitolul 10. Vitaminele si mineralele din lapte
Capitolul 11. Xantinoxidaza – un nou vinovat?
Capitolul 12. Bolile care apar prin consumul de lapte contaminat
Capitolul 13. Intoleranta la consumul de lapte
Capitolul 14. Lactoza
Capitolul 15. Alergii la produsele lactate
Capitolul 16. Branza
Capitolul 17. Foamea si apetitul, raportate la lapte
Apendice
Referinte
Retete culinare
Autori: Agatha Thrash, M.D., FACP si Calvin Thrash, M.D., MPH
Anul aparitiei: 2012
Nr.pagini: 157