Descriere - Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere
Sinteza lucrarii:
PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
PARTEA VI: Serviciile hoteliere
Contine planse color (FOTO)
Autor: Stere Stavrositu
Profesor Gr.I - ALIMENTATIE PUBLICA
Inginer diplomat - INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
Autor a 12 lucrari si un film (220 min) - ALIMENTATIE PUBLICA CONSTANTA
Coperti carttonate
Nr.pagini: 736
Cartea "Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere ". face parte din
categoria carti >>
- a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Stavrositu, Stere si a fost publicata la Editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.