Descriere - Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni
Sinteza din cuprinsul lucrarii "Arta Serviciilor":
Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale;
Particularitatile artei serviciilor in restaurante;
Organigrama formatiei de lucru in complexe-restaurante;
Calitatile si atributiile profesionale necesare personalului din restaurant;
Clasificarea, structura si profilul de functionare a unitatilor de Alimentatie;
Dotarea unitatilor de servire si de productie, pe activitati functionale;
Pregatirea unitatilor (restaurantelor) pentru primirea si servirea consumatorilor;
Metode si forme de organizare ambientala a restaurantelor;
Reguli de etica profesionala in primirea si servirea consumatorilor;
Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante;
Recomandarea si serviciile meselor: mic dejun, dejun, cina;
Tehnici de mise-en-place-uri si servicii pentru fiecare ocazie in servirea meselor;
Organizarea serviciilor pentru mese festive si oficiale (protocol);
Oferta serviciilor in turismul international (pe nationalitati);
Sistemul informational de evidenta operativa in restaurante;
Oferta, tehnologia, sortimentul si servirea bauturilor aperitive si digestive la mese;
Amestecuri de bauturi (coctailuri), tehnici de preparare (retete) si servire;
Arta culinara (gastronomia si gastrotehnica), alimentele, retete si tehnologii;
Oferta grupelor de preparate in succesiunea structurii meniurilor;
Sosuri, gustari, supe, ciorbe, mancaruri si specialitati din: peste, fructe de mare, vegetariene, pasare, vita, porc;
Notiuni de igiena si protectia muncii in restaurante (unitati de alimentatie publica);
Arta serviciilor de hotelarie, structura organizatorica, clasificare;
Compartimentarea si dotarea hotelurilor, pe activitati functionale;
Organigrama formatiei de lucru, calitati si atributii profesionale pe functii;
Sistemul informational de evidenta operativa in unitatile de cazare;
Schite si planse color din Arta Servirii si Arta Gastronomica.
An aparitie: 2006
Cartea "Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Stavrositu, Stere si a fost publicata la Editura ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.