Descriere - Afinarea
Arta innobilarii branzeturilor
In calitate de afanator care rafineaza branzeturi atat pentru oamenii ,,obisnuiti'', cat si pentru bucatarii de top si somelierii din intraga lume, de cand m-am specializat, in anii 80, primesc zilnic numeroase intrebari referitoare la pasiunea mea inmiresmata. Am ajuns la momentul in care sa transform in realitate impreuna cu Christine Schneider un vis pe care il aveam demult. In aceasta carte ofer 1001 raspunsuri pe tema branzeturilor si va explic pasiunea mea pentru branzeturi perfect rafinate.
Daca va place branza deosebita, de calitate, aceasta carte este sigur pentru voi. Este o invitatie seducatoare in lumea afinarii, arta prelucrarii si rafinarii branzeturilor.
Autorii, cu experinta de peste 40 de ani, va ofera 1001 de raspunsuri pe tema branzeturilor si va impartasesc retetele preferate.
Veti afla cum se prelucreaza corect branza acasa si veti invata tehnici de afinare pentru numeroase tipuri de branza. Si voi va simtiti inspirati?
Anul aparitie: 2020
Format: 20x13
Numar pagini: 192