Descriere - Afectiunile creierului si importanta alimentatiei
Cartea prezinta tipurile de afectiuni cerebrale, alimente si diete recomandate in toate tipurile de boli ale creierului, precum si scheme, retete naturiste si suplimente folositoare in sustinerea functiilor cognitive.
Lucrarea de fata , asa cum a fost conceputa , isi propune sa familiarizeze cititorul cu principalele afectiuni cerebrale cu care fiecare din noi ne putem confrunta la un moment dat , fiind alcatuita ca un ghid pe intelesul tuturor , prezentand atat originea de baza a afectiunilor cat si principalele simptome prin care acestea se pot recunoaste .
Cum in majoritatea afectiunilor , un factor important il constituie si alimentatia , am dedicat un capitol si acestui aspect . In cuprinsul acestuia , veti putea regasi retete diverse apartinand dietelor reprezentative indicate in afectiunile cerebrale.
Vom mai aduce in atentia dumneavoastra si un supliment alimentar ce vine in sprijinul celor afectati de catre una dintre afectiunile cerebrale la care facem referire , dar nu numai . Datorita compozitie sale , acesta este la fel de benefic si in procesul de reducere a stresului cotidian , diminuarea starilor de anxietate precum si de a stimula capacitatea de memorare.
Numar pagini:288
Anul aparitiei:2020