Descriere - 365 de zile cadou. 1 an cat o viata
[IDEICADOU2024]
Se spune ca nu iti ajunge o viata sa cunosti pe cineva, dar am avut nevoie de 35 de ani si 365. - Silvia (sora)
O poteca plina de soare si de amintiri. O banca pe care poposesc sa imi trag sufletul. O calatorie in timp povestita cu sinceritate si umor. Este o recenzie a copilariei atat de aproape de suflet, cum mi-a fost de o viata autoarea ei. - Tatiana (sora de suflet si colega de banca)
Cand o s-o citim, cred ca vom gasi parti din viata ta, cu bune si rele, dar, orice ar fi, stim ca sunt frumoase si vor ramane cu noi. - Ana si Irina (fiicele)
As vrea sa pot spune intr-o propozitie TOTUL, dar nu pot acest lucru. Insa pot sa iti spun ca te iubesc si ca romanul vietii tale este un roman care se scrie in fiecare zi. Tine acest jurnal pana la final si ajuta-i si pe altii sa inteleaga si sa se inteleaga mai bine. - Catalin (sot si partener din 2007)
Sunt mandru de mostenirea ce va dainui prin cartile familiei noastre. In ele, timpul nu are limite. - Tata
O voi citi candva in liniste. Stiu insa ca am trait-o cu tine. - Mama
365 de momente suspendate din fereastra sufletului autoarei, presarate cu poezie, trairi profunde si mult umor. O oportunitate de conectare cu sinele si de a deschide un spatiu de reflectie despre propria viata. - Cristina (fata cu hainuta verde)
Cartea Emiliei este o intoarcere la copilarie, o calatorie in sufletul unei femei care se arata asa cum e, vulnerabila si puternica, cu toate luptele ei interioare. Te indeamna la introspectie si, inevitabil, povestile ei iti vor incalzi sufletul, alteori te vor cutremura, insa cred ca fiecare om va gasi ceva care sa il inspire. Este o carte despre cautarea unei femei care le ofera un cadou nepretuit copiilor ei: povestea vietii ei. - Madalina (prietene din 2008, face si ea parte din carte)
Emilia a avut curaj sa scrie despre sentimente profunde, a avut curaj sa isi puna intrebari, a avut curaj sa se ia la tranta cu copilaria, sa scuture ganduri vechi si sa scrie pagini noi. Cartea este o radiografie a unei copilarii traite in perioada comunista, o radiografie facuta cu nostalgie, dar, in acelasi timp, si cu bucuria desprinderii de o copilarie uneori trista, rece si intunecata, asa cum a fost pentru multi dintre copiii crescuti in anii '80. - Vali (colegi si prieteni din 2008, il gasiti si in carte)