Descriere - 333 Preparate din legume (Retete culinare)
Prezenta culegere de retete, ce va este oferita in acest volum, este una aproape exclusivista, ea adresandu-se in principal vegetarienilor, dar spunem -aproape- pentru ca si ceilalti le pot incerca, macar uneori.
Si in aceasta colectie, asa cum v-am obisnuit deja, nu va sunt oferite doar retetele autohtone, <clasicizate>, sau experimentate in propria bucatarie, ori culese de la vecinele harnice, ci si dintre cele primite din partea ambasadelor straine acreditate in Romania, cel putin la nivelul bucatariei <globalizarea> fiind deja un fapt mai de demult savarsit.
Nu am dorit neaparat sa iesim in evidenta (autor si editor), scriind pe coperta <Preparate din legume si cereale>, cum ar fi fost firesc atunci cand oferi cititorului si retete avand ingredientele de baza: orez, linte, porumb, care nu prea sunt, de fapt si de drept, legume.
Capitolele mari ale lucrarii sunt:
ARDEI
ARPACAS
BAME
CARTOFI
CEAPA
CIUPERCI
CONOPIDA
DOVLEAC
DOVLECEI
FASOLE
GULII
GOGONELE / 84
LEGUME ASORTATE
LINTE
MORCOVI
MAZARE
NAUT
OREZ
PRAZ
ROSII
SARMALE
SPANAC
SPARANGHEL
STEVIE
TELINA
URZICI
VARZA
VINETE
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 176
Legatoria: brosata